koncertagency.dk

Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen

Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen

Jonas Langvad Nilsson

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

“Skurk” er en lille intens fortælling om mennesket og skuespilleren Torben Jensen, som de fleste nok bedst husker fra rollen som den kvindeglade doktor Løwe i filmen “Flamberede hjerter” og som Herman i tv-serien “Taxa”. Det er fortællingen om en utilpasset og vild rod, som 12 år gammel blev anbragt på et børnehjem, der praktiserede hårdhændede opdragelsesmetoder. Det er fortællingen om vejen til scenen, om at agere i verden med et vanskeligt sind og om at være frygtet og respekteret blandt kolleger. Det er fortællingen om at brænde for skuespillet og intet andet. Og om at betale prisen. Jonas Langvad Nilsson (f. 1974) er en dansk forfatter, der primært er kendt for sine faglitterære værker. Nilsson er uddannet journalist og har i sit forfattervirke særligt gjort sig bemærket med flere biografier om forskellige danskere. Blandt andet udgav bogen “Skurk” (2005) om skuespilleren Torben Jensen, og i 2017 udgav han biografien “Jussi” om den danske forfatter, Jussi Adler-Olsen. Nilsson har desuden arbejdet for Euroman siden 2006.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2017-11-16FILNAVN: Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen.pdfISBN: 9788711880326FILSTØRRELSE: 7,88 MBFORFATTER: Jonas Langvad Nilsson
Sprog: Dansk


Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen.PDFTags:
download Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen download bogen?
Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen torrent uden registrering
Hent Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen gratis ogg
Skurk af Jonas Langvad Nilsson | Bog & idé”Skurk” er en lille intens fortælling om mennesket og skuespilleren Torben Jensen, som de fleste nok bedst husker fra rollen som den kvindeglade doktor Løwe i …
Ting object | Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen | eReolenSkuespilleren Torben Jensen er … Han var dansk film og teaters evige skurk. Af dagbladet Politikens læsere … Sjuften blev endnu et Torben Jensen-portræt, …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen – EuromanHar udgivet bøgerne ‘Skurk – et portræt af skuespilleren Torben Jensen’ … men spenderede sine teenageår i et villakvarter på … Kæmpe fan af god …