koncertagency.dk

Gammelpot 6 [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Gammelpot 6 PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Gammelpot 6

Gammelpot 6

Thom Roep

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Gammelpot nyder det gode vejr om bord på en flodpram, da en droske med en aggressiv kusk kommer farende forbi på bredden. Inden længe er sommerens idyl afløst af iskold uhygge, og Gammelpot befinder sig atter i heksen Furias hytte. Den udspekulerede troldkvinde lokker Gammelpot ud på en mission højt mod nord – helt til Nordpolen, hvor der er iskoldt og mørkt. Aldrig har den venlige lille mand haft så hårdt brug for sin magiske vadsæk som nu! På sin vej møder Gammelpot både hvalrosser, isbjørne og hvaler – og ikke mindst en besynderlig fugl, der ikke kan flyve, og som slår følge med ham. Men hvad er det egentlig, han skal finde i den golde isørken til Furia – og hvorfor? Med ekstramateriale fra Gammelpots Skatkammer, hvor forfatteren Thom Roep denne gang blandt andet fortæller om dronter, hvaler og inuitter – og hvordan Gammelpot endte med at komme hele kompasset rundt i løbet af fire album (bind 4: Porten til Østen, bind 6: Skakten til Nordpolen, bind 7: Broen til Vesten – og bind 8, hvis kommende danske genudgivelse får ny titel: Havet til Syden). Endelig er det blevet muligt at genudgive den mest efterspurgte og højtelskede børnetegneserie om den lille, kærlige mand med den magiske vadsæk. Oven i købet i en restaureret, nyfarvelagt og nyoversat udgave. Bortset fra seriens hjemland, Holland, er Danmark det land i verden, hvor Gammelpot er allermest populær, og hvor generationer har slidt de oprindelige 23 udgaver op siden 1977. Langt om længe kommer serien nu igen i en solid, indbundet luksusudgave med otte siders illustreret forord om seriens tilblivelse i hvert bind. Pressen skrev om genudgivelserne af Gammelpot: »Stærkt underholdende … har alt, hvad et klassisk eventyr skal rumme … En tidløs perle.« ****** – Nummer9 »Mesterligt værk« ***** – Serieland »Frisk og klar til at levere underholdning til nutidens tegneserielæsende børn.« **** – Nordjyske »Tegningerne er mildt sagt fremragende og fremstår lige så levende, varme og eventyrlige nu, som de gjorde, da serien var ny. En vidunderlig børnetegneserie … Ud over de fine tegninger rummer fortællingen en del humoristiske indslag, som både kan nydes af børnene og den voksne (op)læser.« – DBC lektør


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2018-03-06FILNAVN: Gammelpot 6.pdfISBN: 9788770857024FILSTØRRELSE: 8,68 MBFORFATTER: Thom Roep
Sprog: Dansk


Gammelpot 6.PDFTags:
download Gammelpot 6 pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Gammelpot 6 download bogen?
Gammelpot 6 torrent uden registrering
Hent Gammelpot 6 gratis ogg
Gammelpot – Comics ContainerKøb ‘Gammelpot 6’ nu. Gammelpot nyder det gode vejr om bord på en flodpram, da en droske med en aggressiv kusk kommer farende forbi på bredden.
Tegneserieparadiset Pegasus | Gammelpot 6: Skakten til NordpolenGammelpot er draget ud på den vældige bro, der fra heksen Furias grotte har retning mod vest. Målet er at finde en mage til den Menu. 0 kr … Spar 6 kr …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skakten til Nordpolen af Thom Roep – anmeldelser og bogpriser – bog.nuTegner: Piet Wijn Forfatter: Thom Roep Forlag: Carlsen Comics. Pris kr. 399. Tilbage Køb