koncertagency.dk

Der var engang en å – Historierim PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Der var engang en å – Historierim PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Der var engang en å - Historierim

Der var engang en å – Historierim

Mikkel Nordin Frost

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

“Der var engang en å – Historierim” er en rimebog med 9 rim og 9 illustrationer for aldersgruppe 0-9 år.Hvert rim har tilknyttet en illustration, der illustrerer rimets indhold. Til hvert rim hører en melodi. Der ligger en musikfil til hvert rim med musik og børnesang, som kan afspilles fra forfatterens hjemmeside: www.frostmikkel.dkTanken med bogen er at formidle historiske facts for de yngste om livet omkring de danske åer i forskellige tidsperioder fra oldtiden og frem til i dag. Bagerst i bogen er der et kompendie med baggrundsviden til samtalen om illustrationerne.Vi ønsker, at børn oplever det historiske indhold på forskellige måder: Ved at tale om de sjove illustrationer, ved at lytte til facts om Danmarks historie, ved at rime og igennem musikken.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2017-12-15FILNAVN: Der var engang en å – Historierim.pdfISBN: 9788797001813FILSTØRRELSE: 8,51 MBFORFATTER: Mikkel Nordin Frost
Sprog: Dansk


Der var engang en å – Historierim.PDFTags:
download Der var engang en å – Historierim pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Der var engang en å – Historierim download bogen?
Der var engang en å – Historierim torrent uden registrering
Hent Der var engang en å – Historierim gratis ogg
Der var engang en abe – Børnesange – Danmarks største udvalg – Klik herBilledbog med 9 børnesange om Gudenåen og den Danmarkshistorie, der knytter sig til den i oldtiden, vikingetiden, middelalderen og nutiden. Med historiske …
ComputerSalg.dk : Der var engang en å – Historierim | Mikkel Nordin Frost”Der var engang en å – Historierim” er en rimebog med 9 rim og 9 illustrationer for aldersgruppe 0-9 år.Hvert rim har tilknyttet en illustration, der illustrerer …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der var engang en å – Historierim – Mikkel Nordin Frost”Der var engang en å – Historierim” er en rimebog med 9 rim og 9 illustrationer for aldersgruppen 0-9 år. Hvert rim har tilknyttet en illustration, der illustrerer …