koncertagency.dk

Business Coaching [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Business Coaching PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Business Coaching

Business Coaching

Niels J. Skaarup

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

“Business coaching” handler om udvikling af arbejdslivskvalitet og performance i erhvervslivet indenfor den forretningsmæssige virkelighed, den enkelte virksomhed befinder sig i. Formålet med bogen er tosidig: På den ene side kan du lære at integrere business coaching i din ledergerning, og på den anden side kan du finde inspiration til at anvende en coachende lederstil! Som leder er det dig, der træffer beslutning om de overordnede, forretningsmæssige mål og retninger! Dette sker samtidig med, at du stimulerer og udnytter dine medarbejderes kreativitet og potentialer ved at overlade det til dem, at finde metoder og løsninger indenfor den ramme, du angiver! Det skaber udvikling, engagement og ejerskab! Det er business coaching! “Business coaching” er for dig, som ønsker at påvirke, hjælpe og støtte dine kolleger og medarbejdere i at anvende deres evner, kreativitet og potentiale til at forbedre og styrke din virksomheds konkurrenceevne!


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2012-02-03FILNAVN: Business Coaching.pdfISBN: 9788771144147FILSTØRRELSE: 3,18 MBFORFATTER: Niels J. Skaarup
Sprog: Dansk


Business Coaching.PDFTags:
download Business Coaching pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Business Coaching download bogen?
Business Coaching torrent uden registrering
Hent Business Coaching gratis ogg
Business coaching – Training for small business | BDC.caActionCOACH is a Business Coaching and Training company founded in 1993 by entrepreneur and author Brad Sugars.
Tenfold Business Coaching | Melbourne Business Coaches & MentorsCoaching is a form of development in which a person called a coach supports a learner or client in achieving a specific personal or professional goal by …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Business Coaching Journal – Discover, Share, Inspire.While business coaching can be beneficial, the Business Results Training program by Tony Robbins goes above and beyond traditional practices. It tailors a custom plan …