koncertagency.dk

Anerkendende ledelse epub pdf gratis

DOWNLOAD Anerkendende ledelse PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Anerkendende ledelse

Anerkendende ledelse

Maja Loua Haslebo Danielle Bjerre Lyndgaard

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Bogen har som formål at videregive inspiration og indsigt i anerkendende ledelse på en lettilgængelig måde og med fokus på, hvordan læseren kan bringe den nye viden i anvendelse. Bogen er altså en brugsbog skrevet til ledere, som er optaget af at se nye muligheder og finde nye konstruktive veje at gå i deres ledergerning. Læseren får gennem bogen mulighed for at skabe sit eget ledelsesmæssige fundament med afsæt i ni grundprincipper i anerkendende ledelse. Gennem afprøvning af bogens mange konkrete forslag til mulige handlinger vil læseren gøre sig sine egne erfaringer med den anerkendende tilgang til en række ledelsesopgaver såsom forretningsudvikling, strategiarbejde, medarbejderudviklingssamtaler og konflikthåndtering. Bogen er bygget op omkring fem ledelsesmæssige indsatsområder: forandringer, forretningen, værdier, kompetencer og handlinger. I forbindelse med hvert indsatsområde gives inspiration via praksiseksempler på anerkendende ledelse og en række konkrete forslag til handlemuligheder i egen virksomhed. Temaer som anerkendende følgeskab, og hvorfor det er mere interessant at tale om udførelse frem for indførelse, behandles også i bogen. Anerkendende ledelse er primært skrevet til ledere, i såvel offentlige som private virksomheder, medarbejdere, eksterne og interne konsulenter, samt studerende på psykologi-, organisations- og kommunikationsuddannelser.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2007-11-19FILNAVN: Anerkendende ledelse.pdfISBN: 9788777062636FILSTØRRELSE: 7,51 MBFORFATTER: Maja Loua Haslebo Danielle Bjerre Lyndgaard
Sprog: Dansk


Anerkendende ledelse.PDFTags:
download Anerkendende ledelse pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Anerkendende ledelse download bogen?
Anerkendende ledelse torrent uden registrering
Hent Anerkendende ledelse gratis ogg
Appreciative Inquiry – Guide: Appreciative Inquiry og ledelseBog E-bog En grundlæggende indføring i begreberne Appreciative Inquiry og anerkendende ledelse med en positiv menneskelig og ressourceorienteret tilgang.
PDF Systemisk anerkendende ledelse – et nyt erkendelsesgrundlag for …Anerkendelse og udforskning er centrale begreber i den anerkendende ledelsesstil. Læs, hvilke ni grundantagelser anerkendende ledelse bygger på.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anerkendende følgeskab – Når organisationer lykkes – Haslebo & PartnereVi kommer hele vejen rundt om begrebet værdibaseret ledelse. Lige fra det praktiske fokus til de mere nørdede teoretiske detaljer. Her er det hele med.