koncertagency.dk

Vild med taster og teknik PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Vild med taster og teknik PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Vild med taster og teknik

Vild med taster og teknik

Jens-Jørgen Jensen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Vild med taster og teknik er for dem, der er fascineret af teknik. Er du en af dem, der ikke kan holde fingrene væk fra knapperne på tastauret? Så er der mulighed for at få din lyst styret her. Hæftet giver gode ideer til, hvordan du bruger GPS, mobiltelefoner, internet, fjernstyrede biler, kamera, walkie talkies, digitale billeder og mp3´ere til leg og løb. Velegnet til børn i alderen 10-13 år.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2007-08-17FILNAVN: Vild med taster og teknik.pdfISBN: 9788770414999FILSTØRRELSE: 1,31 MBFORFATTER: Jens-Jørgen Jensen
Sprog: Dansk


Vild med taster og teknik.PDFTags:
download Vild med taster og teknik pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Vild med taster og teknik download bogen?
Vild med taster og teknik torrent uden registrering
Hent Vild med taster og teknik gratis ogg
Vild med bøger – 55°Nord med Fjällräven, Haglöfs, Trangia og meget …Biografier og Erindringer Digte Dyr og Natur Engelske Bøger Historie og Samfund Hobby og Fritid Humor Hus og Have Mad & Gastronomi Krimi & Spænding
Vild med taster og teknik | Arnold BusckVin, Champagne, spiritus og delikatesser. Du finder det i vores velassorterede vinhandel med gratis dag-til-dag levering og prisgaranti.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Balors Nål – Tamora Pierce – Bog | Børnebøger |”Vild med, 7: Vild med taster og teknik” [1. udgave, 1. oplag] af Jens-Jørgen Jensen – Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk.