koncertagency.dk

Prik til prik 1-50 (Klovn) epub pdf gratis

DOWNLOAD Prik til prik 1-50 (Klovn) PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Prik til prik 1-50 (Klovn)

Prik til prik 1-50 (Klovn)

none

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Prik-til-prik er en serie aktivitetsbøger med spændende prik-til-prik-opgaver, som på en en sjov og underholdende måde lærer barnet bogstaverne i alfabetet eller at tælle til 10 eller til 100. Og mens barnet leger og lærer trænes også finmotorikken, skrivebevægelser og den logiske sans.Når barnet har forbundet alle prikkerne i den rigtige rækkefølge, kan tegningen farvelægges.I denne bog lærer barnet tallene fra 1 til 50.Du får også viden om tid som begreb – døgnet, uger, måneder og år, det analoge ur og det digitale ur, samt om tiderne, der hedder noget forskellige om natten og om dagen. Rigtig god fornøjelse!


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2010-06-01FILNAVN: Prik til prik 1-50 (Klovn).pdfISBN: 9788771061055FILSTØRRELSE: 4,20 MBFORFATTER: none
Sprog: Dansk


Prik til prik 1-50 (Klovn).PDFTags:
download Prik til prik 1-50 (Klovn) pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Prik til prik 1-50 (Klovn) download bogen?
Prik til prik 1-50 (Klovn) torrent uden registrering
Hent Prik til prik 1-50 (Klovn) gratis ogg
Prik til prik 1-50 klovn, aktivitetsbogPrik til prik 1-50 (klovn) af Ukendt. Prik til prik 1-50 er en sjov aktivitetsbog til børn i førskole-alderen. De sjove opgaver lærer barnet om tallene fra 1-50, …
Prik til prik 1-50 klovn. Denne aktivitetsbog indholder en række prik …Prik til prik 1-50er en sjov aktivitetsbog til børn i førskole-alderen. De sjove opgaver lærer barnet om tallene fra 1-50, og træner samtidig barnets finmotorik …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prik til prik 1 10 leifheit strygebræt airboard tilbudTil kassen Se indkøbskurv radikale venstre historie DKK …