koncertagency.dk

Maigret – 17 Maigret og den døde pige [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Maigret – 17 Maigret og den døde pige PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Maigret - 17 Maigret og den døde pige

Maigret – 17 Maigret og den døde pige

Georges Simenon

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Maigret begynder jævnligt at få besøg af frøken Cécile Pardon, der påstår, at nogen bryder ind i hendes hus og flytter rundt på møblerne om natten. Det er blevet en joke på den parisisiske politistation, Quai des Orfèvres, hvor Maigret arbejder. Men en dag efterlader hun beskeden: ”Der er sket noget frygteligt.” Og forsvinder. Da Maigret besøger hendes hjem, er tanten, som hun bor med, blevet kvalt. Senere bliver Céciles krop fundet i et skab på politistationen – også kvalt og uden pung. Hvad foregår der? I perioden mellem 1930 og 1972 skrev den belgiske forfatter Georges Simenon ikke færre end 75 romaner og 28 noveller om den piberygende, parisiske kriminalkommissær Jules Maigret. En forrygende serie, som Forlaget Rosenkilde og Bahnhof tog hul på i foråret 2011.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2013-10-07FILNAVN: Maigret – 17 Maigret og den døde pige.pdfISBN: 9788771281392FILSTØRRELSE: 4,77 MBFORFATTER: Georges Simenon
Sprog: Dansk


Maigret – 17 Maigret og den døde pige.PDFTags:
download Maigret – 17 Maigret og den døde pige pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Maigret – 17 Maigret og den døde pige download bogen?
Maigret – 17 Maigret og den døde pige torrent uden registrering
Hent Maigret – 17 Maigret og den døde pige gratis ogg
Maigret: Maigret – 17 Maigret og den døde pige – Georges Simenon …5/22/17 . Afrikaans, … Maigret og den døde kaptajn Au rendez-vous des Terre-Neuvas: Maigret og den døde pige Cécile est morte:
Download Maigret og den døde pige (En Maigret krimi, nr. 17) pdf …Læs “Maigret og den døde pige” af Georges Simenon online på Bookmate – I perioden mellem 1930 og 1972 skrev den belgiske forfatter Georges Simenon ikke …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ComputerSalg.dk : Maigret – 17 Maigret og den døde pige | Georges Simenon”Maigret: Maigret – 17 Maigret og den døde pige” [1. udgave, 1. oplag] af Georges Simenon – Hæftet (Bog med hæftet ryg). På dansk. Genre: Krimi og Spænding.