koncertagency.dk

Lille land, hvad nu? PDF dansk gratis

DOWNLOAD Lille land, hvad nu? PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Lille land, hvad nu?

Lille land, hvad nu?

Bertel Haarder

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

“Den danske velfærdsmodel har ‘sejret ad helvede til‘ og er blevet en klods om benet på velfærden. Den er gået langt ud over, hvad hensynet til ligheden kan begrunde. Den er blevet invaderet af de velbjærgede og deres børn, og den skæmmes af stivhed, spild og velfærdstab, fordi folk ikke selv får lov at administrere velfærden. Den øger tilmed arbejdsløsheden.” Bertel Haarder langer kraftigt ud efter de ting, han mener, er med til at forpurre Danmarks forhold til omverdenen og sin egen stræben efter velfærd. Det er denne stræben, der en dag vil blive velfærdsstatens undergang, hvis ikke der rettes op på tilstanden i det, Bertel Haarder kalder “Tornerose-Danmark”. Bertel Haarder (f. 1944) er en dansk politiker og forfatter. Han har siddet i Folketinget og Europa-Parlamentet for Venstre i en lang årrække. Bertel Haarder har af flere omgange været minister blandt andet undervisnings- og forskningsminister og integrationsminister. Han er uddannet cand.scient.pol. og har udgivet flere bøger om dansk politik og samfund.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2018-12-26FILNAVN: Lille land, hvad nu?.pdfISBN: 9788726099393FILSTØRRELSE: 6,88 MBFORFATTER: Bertel Haarder
Sprog: Dansk


Lille land, hvad nu?.PDFTags:
download Lille land, hvad nu? pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Lille land, hvad nu? download bogen?
Lille land, hvad nu? torrent uden registrering
Hent Lille land, hvad nu? gratis ogg
LILLE LAND HVAD NU? | ModkraftVed valget for nylig i Belgien gik de flamske højrekræfter frem, og dermed skærpes den evige rivalisering mellem Flandern og Vallonien. Kludetæppet Belgien får …
Lille land, hvad nu af Paul Smith – Køb en billig bog med Bogpris.NuMed udbruddet af en europæisk storkrig, hvor Tyskland og England blev hovedmodstandere, var Danmark havnet i den sikkerhedspolitisk og udenrigsøkonomisk værst …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lille land hvad nu..? – PDFFå Lille land, hvad nu? af Bertel Haarder som e-bog på dansk – 9788726037135 – Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.