koncertagency.dk

Flunkernes danmarkshistorie epub pdf gratis

DOWNLOAD Flunkernes danmarkshistorie PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Flunkernes danmarkshistorie

Flunkernes danmarkshistorie

Juan Carlos Ramis

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Flunkerne er rigtig glade for alle deres danske læsere. I en tidligere bog rejste flunkerne rundt i Danmark for at lære landet bedre at kende. Nu kaster de sig ud i en tidsrejse gennem danmarkshistorien – lige fra den voldsomme vikingetid til nyere begivenheder. Vores små og frække venner fra det ydre rum oplever, hvordan det danske folk i tidens løb har taget initiativer og har udviklet og skabt et både hyggeligt og moderne land med demokrati og velfærd. Tag med flunkerne på en tidsrejse tilbage til nogle af de mest afgørende øjeblikke i vores lands historie – og løs spændende opgaver undervejs. Fra 5 år.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2017-06-15FILNAVN: Flunkernes danmarkshistorie.pdfISBN: 9788711692028FILSTØRRELSE: 8,88 MBFORFATTER: Juan Carlos Ramis
Sprog: Dansk


Flunkernes danmarkshistorie.PDFTags:
download Flunkernes danmarkshistorie pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Flunkernes danmarkshistorie download bogen?
Flunkernes danmarkshistorie torrent uden registrering
Hent Flunkernes danmarkshistorie gratis ogg
Flunkerne i Danmark – Bøger – CDON.COM”Flunkerne: Flunkernes danmarkshistorie” [1. udgave, 1. oplag] af Juan Carlos Ramis- Joaquin Cera – Indbundet (Indbundet bog). På dansk. Genre: Billedbøger. Udgivet …
Liveboox | Flunkernes danmarkshistorie – Bog (IndbundetFlunkerne er nu på deres færd rundt om i universet kommet til lille Danmark. De besøger de mest populære turistmål, som andre turister også besøger på deres …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få Flunkernes Danmarkshistorie af Joaquin Cera som bog på danskFlunkernes Danmarkshistorie (Forlag: Carlsen, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788711692028)