koncertagency.dk

Letsindighedens pris: En bog om Agnes Henningsen epub pdf gratis

DOWNLOAD Letsindighedens pris: En bog om Agnes Henningsen PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Letsindighedens pris: En bog om Agnes Henningsen

Letsindighedens pris: En bog om Agnes Henningsen

Bodil Wamberg

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Agnes Henningsen var ikke bare kendt som forfatteren til en række kontroversielle romaner om kærlighed, feminisme og sex, men også som en ægte skandalemagerske og mor til det uægte barn Poul Henningsen, som kom til at spille en stor rolle i dansk kulturliv. Titlen på Bodil Wambergs biografi om Agnes Henningsen er velovervejet: “Letsindighedens pris” måtte den store forfatter og livsstykke betale gennem hele sit liv. Den danske forfatter Bodil Wamberg (f. 1929) er uddannet cand.mag. i dansk og engelsk og arbejdede i en lang årrække som lektor på Danmarks Lærerhøjskole. Bodil Wamberg er særligt kendt for sine mange biografier om historiske personer, heriblandt Leonora Christine, H.C. Andersen, Grevinde Danner og Mathilde Fibiger. “Bodil Wambergs store fortjeneste med denne bog er, at hun ikke har kvalt Agnes Henningsen under analysen. Det er altid en fare, når livet, glæden, seksualiteten, letsindigheden puttes under mikroskop. Men ikke her. Wambergs fine, præcise, humoristiske sprog og hendes åbenlyse glæde ved hovedpersonen smitter af. I hvert fald på mig. Jeg blev lettere under læsningen.” – Ekstra Bladet “En varm og indsigtsfuld bog om Agnes Henningsens liv og “fordærvelige” forfatterskab.” – Berlingske Tidende “Smukt nuanceret portræt af mennesket og forfatteren Agnes Henningsen.” – Politiken Den danske forfatter Bodil Wamberg (f. 1929) er uddannet cand.mag. i dansk og engelsk og arbejdede i en lang årrække som lektor på Danmarks Lærerhøjskole. Bodil Wamberg er særligt kendt for sine mange biografier om historiske personer, heriblandt Leonora Christine, H.C. Andersen, Grevinde Danner og Mathilde Fibiger.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2019-03-05FILNAVN: Letsindighedens pris: En bog om Agnes Henningsen.pdfISBN: 9788726105162FILSTØRRELSE: 8,32 MBFORFATTER: Bodil Wamberg
Sprog: Dansk


Letsindighedens pris: En bog om Agnes Henningsen.PDFTags:
download Letsindighedens pris: En bog om Agnes Henningsen pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Letsindighedens pris: En bog om Agnes Henningsen download bogen?
Letsindighedens pris: En bog om Agnes Henningsen torrent uden registrering
Hent Letsindighedens pris: En bog om Agnes Henningsen gratis ogg
Agnes Henningsen | Gentofte BibliotekerneLetsindighedens pris: En bog om Agnes Henningsen (Forfatter: Bodil Wamberg, Forlag: Saga, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788726105162)
Agnes Henningsen | Gentofte BibliotekerneSøg i alle. Søg i alle; Bøger. Kategorier


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyt til lydbogen “Letsindighedens pris: En bog om Agnes Henningsen …Agnes Henningsen var ikke bare kendt som forfatteren til en række kontroversielle romaner om kærlighed, feminisme og sex, men også som en ægte skandalemagerske og …