koncertagency.dk

Kig på damen epub pdf gratis

DOWNLOAD Kig på damen PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Kig på damen

Kig på damen

Jens Peter Kaj Jensen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Novellerne i ”Kig på damen” kredser omkring identiteten og den menneskelige drivkraft, der bor i forestillingen om andres tanker om og blikke på én. At få adgang til en andens blik er et tankeeksperiment, som novellerne på forskellig vis praktiserer. De digitale kommunikationsformer og deres betydning for de menneskelige relationer har en stor plads i novellerne. Nettets virtuelle rum er også et rum, hvor man kan få uønskede billeder af virkeligheden præsenteret. Titlen ”Kig på damen” er en frase fra novellen StoreMogens, og den fortsætter: “så ved du, hvad manden kan”. I ”StoreMogens” opretter en mand en falsk mailadresse på nettet for i vennens navn at arrangere sin egen polterabend. Han får på den måde adgang til, hvad hans venner mener om ham – og det er ikke en udelt fornøjelse for ham at blive lukket ind i en prosaisk mandeverden, hvor venskab, status og symbolsk kapital kan måles på en skala fra 1-10. I fortællingen om den jeg-svage Linda, der er konverteret til islam og i det hele taget har travlt med at please manden Mustafa, er det en sms-besked fra en fremmed, der får Linda til at stjæle en andens identitet. Og i novellen ”Langå” er mødet på en datingportal på nettet udgangspunktet for en pikant krydsklipning mellem en mands og en kvindes forskellige oplevelser af forførelsesakten og dennes magtspil, i et tog gennem Jylland. Novellerne i ”Kig på damen” inviterer til, at læseren bevæger sig rundt i forskellige blikke på den, der ser. Og her vil også læseren risikere at komme i tvivl om, hvad man egentlig ved om sig selv, og hvad de andre ved.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2010-01-26FILNAVN: Kig på damen.pdfISBN: 9788702084733FILSTØRRELSE: 3,19 MBFORFATTER: Jens Peter Kaj Jensen
Sprog: Dansk


Kig på damen.PDFTags:
download Kig på damen pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Kig på damen download bogen?
Kig på damen torrent uden registrering
Hent Kig på damen gratis ogg
Sentura – Jens Peter Kaj Jensen: Flyveskalle mod åben dør. Uddrag fra …Køb Kig på damen af Jens Peter Kaj Jensen som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Novellerne i “Kig på damen” kredser omkring …
Kig på damen ebog – Jens Peter Kaj Jense.. .epub – dergmedingmisNovellerne i ‘Kig på damen’ kredser omkring identiteten og den menneskelige drivkraft, der bor i forestillingen om andres tanker om og blikke på én. At få


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køb bøger af Jens Peter Kaj Jensen hos Dagens Bog i dag!Handler om drengen Bo, der bor på Østerbro. Billedbog for børn i alderen 4 – 8 år. Illustreret af billedkunstner Niels Thomas Jensen. … Kig på damen …