koncertagency.dk

Jim Morrison PDF dansk gratis

DOWNLOAD Jim Morrison PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Jim Morrison

Jim Morrison

Jerry Hopkins

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

The Doors’ betydning i rockhistorien kan næppe overvurderes. Centralt i bandet stod en af 68’ernes ”unge døde”: den provokerende og pralende, excentriske og egocentriske Jim Morrison. Han var lige så umulig at afvise, som han var svær at holde af – og han fik en hel generation til at skråle med på ”We want the world and we want it now!” Jim Morrisons grænseoverkridende adfærd og seksuelle frigjorthed bragte ham på kant med loven, men gjorde ham samtidig til helt. Jerry Hopkins fulgte Jim Morrison tæt gennem alle årene og giver indgående og kritisk portræt af en talentfuld, men fordrukken og forstyrret ung rockpoet. Og den velresearchede bog bringer nyt om den famøse retssag mod Morrison i Miami og om hans alt for tidlige død i Paris i 1971. Afslutningsvis bringes ni interview fra bl.a. Rolling Stone, hvor en hudløst ærlig Jim Morrison selv kommer til orde. ”Bogen er et skatkammer af vilde historier, poetiske myter og sensationelle rygter om forsangeren i The Doors.” Playboy


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2010-07-23FILNAVN: Jim Morrison.pdfISBN: 9788779557307FILSTØRRELSE: 2,39 MBFORFATTER: Jerry Hopkins
Sprog: Dansk


Jim Morrison.PDFTags:
download Jim Morrison pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Jim Morrison download bogen?
Jim Morrison torrent uden registrering
Hent Jim Morrison gratis ogg
Riders on the Storm – The Doors HD – YouTubeListen to music from Jim Morrison like Ghost Ship, A Feast of Friends & more. Find the latest tracks, albums, and images from Jim Morrison.
The Mystery Of Jim Morrison’s Death And The Theories Around ItJames Douglas Morrison (født 8. desember 1943 i Melbourne, Florida, død 3. juli 1971 i Paris, Frankrike) var vokalist og låtskriver i det amerikanske rockebandet …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jim Morrison – WikipediaJames Douglas Morrison (født 8. desember 1943 i Melbourne, Florida, død 3. juli 1971 i Paris, Frankrike) var vokalist og låtskriver i det amerikanske rockebandet …