koncertagency.dk

Vidnepsykologi PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Vidnepsykologi PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Vidnepsykologi

Vidnepsykologi

Svein Magnussen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Hvor præcise er vi som observatører og formidlere af personlige, sociale og historiske begivenheder? Og hvor gode er vi til at opdage, når andres beretninger ikke er sandfærdige? Det er de helt afgørende spørgsmål inden for vidnepsykologien. At det også er centralt inden for juraen, viser de fleste analyser af årsagerne til justitsmord. Svein Magnussens bog er en introduktion til moderne vidnepsykologi, der henvender sig til både efterforskere, jurister, psykologer, journalister og andre interesserede. Med inddragelse af autentisk materiale fra faktiske sager – som afhøringsprotokoller fra ‘Palmemordet’ – gennemgår bogen punkt for punkt det vidnepsykologiske område og giver et enestående indblik i, hvad vi kan forvente af vidner og deres forklaringer i kommende kriminalsager. Vidnepsykologi er studiet af mennesket som observatør og rapportør af begivenheder i livet. Vidnepsykologien beskæftiger sig med, hvor detaljeret og korrekt vi registrerer det, der sker, hvor godt vi senere kan huske det, vi observerede, hvad der får os til at glemme og huske forkert. Og ikke mindst beskæftiger den sig med vores evne til at vurdere pålideligheden og troværdigheden af andres fortællinger.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2009-09-18FILNAVN: Vidnepsykologi.pdfISBN: 9788779555372FILSTØRRELSE: 7,32 MBFORFATTER: Svein Magnussen
Sprog: Dansk


Vidnepsykologi.PDFTags:
download Vidnepsykologi pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Vidnepsykologi download bogen?
Vidnepsykologi torrent uden registrering
Hent Vidnepsykologi gratis ogg
Ofre for kriminalitet: Viktimologi, retsbevidsthed og vidnepsykologi | VIAHvor præcise er vi som observatører og formidlere af personlige, sociale og historiske begivenheder? Og hvor gode er vi til at opdage, når andres beretninger ikke …
Ida Majlund MikkelsenIda Majlund Mikkelsen. Psykolog Ida Mailund Mikkelsen (Cand.Psych. Aut) Jeg er autoriseret psykolog, uddannet fra Københavns Universitet. Jeg har under min …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vidnepsykologi, Svein Magnusson, – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og …Titel Uddannelse Fag Niveau Hold Termin Lærere Hent link- f41411d: HHX: Virksomhedsøkonomi: B: f41411d: 2015 maj/juni: Jens Erik Ostenfeld : Link: f41411h: HHX …