koncertagency.dk

Naturen ind i byen epub pdf gratis

DOWNLOAD Naturen ind i byen PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Naturen ind i byen

Naturen ind i byen

Boe Sallingboe

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Bygartner Boe Sallingboe har en mission: at gøre byen grønnere og skabe mere trivsel. I bogen Naturen ind i byen viser han helt fra bunden, hvordan man skaber et stykke natur på selv den mindste altan, og hvordan den store tagterrasse bliver en frodig drøm. Boe Sallingboe er oprindeligt uddannet industriel designer og har arbejdet i mange år i modebranchen, men i 2006 skiftede han helt spor og stiftede firmaet Altan-Alferne, der har stået bag en lang række byhaver i København. I bogen slår han fast, at selv de mindste uderum har en grøn fremtid. De fleste altan-ejere ved ikke, hvor ligetil det er at gøre rummet rigtig grønt, og her tænker Boe Sallingboe ikke på standardpotterne med prydblomster og krydderurter, men på frodige oaser med træer og buske og saftige grøntsager. Man skal blot kende sine forhold – en nordvendt altan behøver eksempelvis ikke være grå og gold, når bare man ved, hvilke planter der trives mod nord og i vind. I Naturen ind i byen giver Boe Sallingboe i tekst og billeder en lang række eksempler på byhave-projekter, han står bag. Og han fortæller konkret, hvad man selv kan gøre for at skabe de grønne miljøer, mens han påpeger, at det ikke behøver at være hverken dyrt eller besværligt at skabe et fantastisk uderum med uendeligt højt til loftet.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2016-05-10FILNAVN: Naturen ind i byen.pdfISBN: 9788702203851FILSTØRRELSE: 9,57 MBFORFATTER: Boe Sallingboe
Sprog: Dansk


Naturen ind i byen.PDFTags:
download Naturen ind i byen pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Naturen ind i byen download bogen?
Naturen ind i byen torrent uden registrering
Hent Naturen ind i byen gratis ogg
Natur, kultur og aktivt byliv bliver fremtiden for Silkeborg bymidte8 ud af 10 byboere mener, at det er vigtigere for deres livskvalitet at bo tæt på grønne områder end caféer Danskerne vil have naturen ind i byen
Naturen Ind I Byen Af Boe Sallingboe, Indbundet – køb bøger onlineNaturen ind i byen: Sådan skaber du oaser på altan, Boe Sallingboe, emne: hus og have, Naturen ind i byen: Sådan skaber du oaser på altaner og terrasser. Bog


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Naturen ind i byen: Sådan skaber du oaser på altaner og terrasser, E …Bygartner Boe Sallingboe har en mission: at gøre byen grønnere og skabe mere trivsel. Han viser helt fra bunden, hvordan man skaber et stykke natur på selv den …