koncertagency.dk

Mennesket PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Mennesket PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Mennesket

Mennesket

Jill Byrnit

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Med mange skønne eksempler argumenterer forfatteren for, at det, der gør mennesket unikt, er vores evne til at tankelæse eller at forstå, at andres handlinger fremkommer på baggrund af ønsker, tanker og formodninger. Denne sociale forståelse ændrer radikalt på den måde, hvorved vi relaterer os til hinanden og livet og åbner på godt og ondt op for måder at have med artsfæller at gøre, der rækker langt ud over andre flokdyrs sociale manøvremuligheder. En spændende bog henvendt til alle som interesserer sig for menneskets adfærd. Forfatteren, der har en doktorgrad i komparativ psykologi og er kendt fra TV2s serie Menneskedyret, har i årevis forsket i den sociale viden hos mennesket og andre aber og gør i bogen op med nogle af de myter, der eksisterer om mennesket og andre aber.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2007-11-09FILNAVN: Mennesket.pdfISBN: 9788777063015FILSTØRRELSE: 2,43 MBFORFATTER: Jill Byrnit
Sprog: Dansk


Mennesket.PDFTags:
download Mennesket pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Mennesket download bogen?
Mennesket torrent uden registrering
Hent Mennesket gratis ogg
INDRE ORGANER – Se kroppens indre organer herHvad mennesket er, kan formuleres på uendeligt mange måder. Men noget af det mest menneskelige er menneskets fortælling om sig selv. Der er jo ingen andre end os …
Skabelsesforståelse og menneskesyn i religionerne – Religion.dktalemåde mennesket har for at leve (lykkeligt) ikke bare brug for mad, men også for oplevelser af mere åndelig karakter. Ord i nærheden det er menneskeligt at …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvorfor har mennesket behov for en tro? – Kristendom.dkTeknologisk Institut og KAB har sammen udviklet et værktøj til hvordan man kan skabe den fysiske og sociale ramme i et byggeri, der understøtter og fremmer et godt …