koncertagency.dk

Ledelse & psykologi PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Ledelse & psykologi PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Ledelse & psykologi

Ledelse & psykologi

Jakob Munck

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Alle mennesker er ledere på det ene eller andet område. Men ikke alle er lige gode. I denne bog gennemgår vi lederskabets psykologi, ledelsesformer, kommunikation og medarbejderroller. Vi ser ledelse som noget man kan lære, og bogen har til formål at lære læseren den grundlæggende teori således at han kan omsætte den til praksis og blive en endnu bedre leder.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2015-03-03FILNAVN: Ledelse & psykologi.pdfISBN: 9788771701258FILSTØRRELSE: 10,51 MBFORFATTER: Jakob Munck
Sprog: Dansk


Ledelse & psykologi.PDFTags:
download Ledelse & psykologi pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Ledelse & psykologi download bogen?
Ledelse & psykologi torrent uden registrering
Hent Ledelse & psykologi gratis ogg
Master i organisationspsykologi, MPO | UddannelsesGuidenSøger du en lederuddannelse, der giver dig viden, inspiration og konkrete værktøjer om ledelse, som du kan anvende direkte i din egen praksis undervejs i din …
Få Positiv psykologi i ledelse af Pia Lindkvist Knærkegaard som …Positiv psykologi er det videnskabelige studie af mennesker, når de trives og fungerer bedst. Forskningen giver indblik i sammenhængen mellem trivsel og vores evne …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Positiv psykologi og ledelse – Kurser – Teknologisk InstitutSøger du en lederuddannelse, der giver dig viden, inspiration og konkrete værktøjer om ledelse, som du kan anvende direkte i din egen praksis undervejs i din …