koncertagency.dk

Kolorit 1. klasse, Bog B epub pdf gratis

DOWNLOAD Kolorit 1. klasse, Bog B PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Kolorit 1. klasse, Bog B

Kolorit 1. klasse, Bog B

Thomas Kaas

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Dette er en ny udgave af Kolorit – matematik for 1. klasse, bog B, hvori der er tilføjet 18 helt nye sider, samt foretaget mindre ændringer på enkelte af de oprindelige sider. I slutningen af hvert kapitel er tilføjet hhv. en evalueringsside, “Jeg kan” og en side med blandede opgaver, “Blandet”. Kolorit gør det let at organisere en differentieret og problemorienteret undervisning, der er i overensstemmelse med Fælles Mål 2009. Der er samtidig lagt vægt på konkrete færdigheder, tydelig faglig progression og klare mål. Bogen indeholder følgende emner: Tiere og enere, Plus, Bygge, Spil, Minus, Måling. Desuden oplæg til to projekter: ‘Natur/teknik’ og ”Kroppen’. Se ny udgave af lærervejledningen på www.kolorit.gyldendal.dk.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2009-12-01FILNAVN: Kolorit 1. klasse, Bog B.pdfISBN: 9788702087444FILSTØRRELSE: 5,49 MBFORFATTER: Thomas Kaas
Sprog: Dansk


Kolorit 1. klasse, Bog B.PDFTags:
download Kolorit 1. klasse, Bog B pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Kolorit 1. klasse, Bog B download bogen?
Kolorit 1. klasse, Bog B torrent uden registrering
Hent Kolorit 1. klasse, Bog B gratis ogg
Få Kolorit. Bog A af Ole Freil som bog på dansk – 9788702106886Dette er en ny udgave af Kolorit – matematik for 3. klasse, bog A. Ny udgave af Kolorit – matematik for 3. klasse, bog B udkommer efterår 2011. … 1. og 2. klasse.
Kolorit | Arnold BusckBog Fantastic Four 1 (Fantastic Four) Marvel Comics Group epub. Bog Ferskner til fader Francis Joanne Harris epub …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kolorit: matematik for 2. klasse, Arbejdsbog B (Bog B), Hæfte …Dette er en ny udgave af Kolorit – matematik for 3. klasse, bog B, som er den anden af to elevbøger til 3. klasse i matematiksystemet Kolorit. I den nye udgave er …