koncertagency.dk

Fodboldhæren epub pdf gratis

DOWNLOAD Fodboldhæren PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Fodboldhæren

Fodboldhæren

Peter Grønlund

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Hooliganisme er mere og andet end vold. Det er en subkultur med værdier og normer der udsprang i 1960´ernes engelske arbejderklasse. Grundstenene er venskab, modetøj og lokalpatriotisk ære – og så selvfølgelig fodbold.Gennem interviews og samtaler med centrale karakterer fra notoriske hooliganklubber som West Ham, Millwall, Chelsea og Nottingham Forest gårFodboldhæren tilbage til rødderne og undersøger fordomsfrit hvad det egentlig vil sige at være hooligan.Peter Grønlund er forfatter til flere bøger om undergrundskulturer, blandt andetSubkultur– undergrund og modkultur (2010) og Kategori C – hooligans i Europa(2011). Fodboldhæren er hans sjette bog.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2013-05-10FILNAVN: Fodboldhæren.pdfISBN: 9788792660299FILSTØRRELSE: 3,32 MBFORFATTER: Peter Grønlund
Sprog: Dansk


Fodboldhæren.PDFTags:
download Fodboldhæren pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Fodboldhæren download bogen?
Fodboldhæren torrent uden registrering
Hent Fodboldhæren gratis ogg
Fodboldhæren af Peter Grønlund – anmeldelser og bogpriser – bog.nuHåndboldens legender Danskerne elsker håndbold. Det viser alle lister over de mest sete sportsudsendelser. Men det er også en sport, hvor historien og legenderne …
Fodboldhæren – Herreværelset — Bøger, artikler og lyd fra …Sub-land, 2005 Eurotrash, 2009 Subkultur, 2010… Kategori C – hooligans i Europa, 2011 Hr. Wisborgs hemmelighed, 2013 Fodboldhæren, 2013 I Skolens Kælder, 2014


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fodboldhæren | Arnold Busck”Fodboldhæren” [1. udgave, 1. oplag] af Peter Grønlund – Hæftet (Bog med hæftet ryg). På dansk. Genre: Boldspil. Udgivet i Danmark, 10/05-2013. Vejer 336 g og …