koncertagency.dk

Zulu PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Zulu PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Zulu

Zulu

Caryl Férey

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Sydafrika. Naturparker, storslåede landskaber, kilometerlange strande. Sydafrika. Vold, racemæssig splittelse, epidemier. Sydafrika. En langsom, skrøbelig opvågnen til tolerance og værdighed… Som barn blev Ali Neuman udsat for de værste rædsler i sin landsby i Zululand. I dag, hvor han som den første zulu bestrider en ansvarstung post i Cape Towns kriminalpoliti, forsøger han at lægge fortiden bag sig og blive hel igen. Hans daglige kamp mod volden i ghettoerne tager en ny retning da han i en botanisk have i Cape Town finder det stærkt skamferede lig af en ung hvid kvinde. I hendes blod finder man spor af et hidtil ukendt stof, som leder mistanken hen på banderne og mafiaen i townshippen … indtil Neuman og hans kolleger finder ud af hvad der i virkeligheden gemmer sig bag en tilsyneladende banal handel med stoffer. Selv om apartheid er forsvundet fra den politiske scene, trives de gamle fjender stadig i skyggerne af den nationale forsoning… Zulu er en politisk thriller, en social roman og medrivende krimi hvis persongalleri tager læseren med rundt på en skæbnesvanger tur i et Sydafrika, der endnu ikke har gjort sig fri af sine gamle dæmoner. Zulu modtog ikke færre end otte franske litterære priser i 2008 og 2009 og placerer Caryl Férey som et af den samtidige kriminalromans største håb.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2010-04-10FILNAVN: Zulu.pdfISBN: 9788792452016FILSTØRRELSE: 8,58 MBFORFATTER: Caryl Férey
Sprog: Dansk


Zulu.PDFTags:
download Zulu pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Zulu download bogen?
Zulu torrent uden registrering
Hent Zulu gratis ogg
Søg på TV 2Hvad er der på TV i aften? TV-guide for TV programmer og kanaler i Danmark – film, sport, serier og børne tv fra alle kanaler.
ZuluBet – Soccer Predictions, Football Tips for TodayTHE REAL AKI AND PAW PAW COMEDY MOVIE (By Popular Demand) – 2018 Latest NIGERIAN COMEDY Movies – Duration: 2:22:19. MOVIES WEB 2,748,239 views


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Programmer – TV 2Account Options. Ngena ngemvume- Izilungiselelo zosesho- Umlando wewebhu