koncertagency.dk

Urolige hjerte epub pdf gratis

DOWNLOAD Urolige hjerte PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Urolige hjerte

Urolige hjerte

Johannes Buchholtz

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

I “Urolige Hjerte” følger vi en ung mand, der arbejder ved jernbanen, men som drømmer om at være digter. Spørgsmålet er blot, om den sværmeriske hovedperson med det urolige hjerte og sans for livets små øjeblikke formår at vriste sig fri af sin kedsommelige tilværelse og kaste sig ud i kunsten. Romanen er en hjørnesten i Johannes Buchholtz forfatterskab. Johannes Buchholtz (1882-1940) var en dansk forfatter og jernbanearbejder. Han blev født i Struer nær Limfjorden. Johannes Buchholtz havde et omfattende forfatterskab og var en af sin tid mest læste forfattere. Mange af samtidens Struer-kunstnere havde deres daglige gang i Johannes og hans hustru Olga Buchholtz‘ hjem. Blandt andre kan nævnes digteren Jeppe Aakjær og forfatteren Johan Skjoldborg. I dag er Olga og Johannes Buchholtz‘ hjem end del af Struer Museum, og hvert år afholdes Buchholtz Prisopgave for gymnasieeleverne i området. “Hvis Johannes Buchholtz skal repræsenteres ved en enkelt bog, så er det dén. […] Bøger trækker os ind og ud af boghandlen på få år. Enkelte bliver hos os. Det der dem, der siger os noget menneskeligt- nyt eller nytoplevet, ikke banalt eller snarere banalt på en ikke-banal måde. Det der dem, der bevæger os, så vi véd noget om os selv og vores vilkår samme med forfatteren – sammen med andre.” – Piet Hein Johannes Buchholtz (1882-1940) var en dansk forfatter og jernbanearbejder. Han blev født i Struer nær Limfjorden. Johannes Buchholtz havde et omfattende forfatterskab og var en af sin tid mest læste forfattere. Mange af samtidens Struer-kunstnere havde deres daglige gang i Johannes og hans hustru Olga Buchholtz‘ hjem. Blandt andre kan nævnes digteren Jeppe Aakjær og forfatteren Johan Skjoldborg. I dag er Olga og Johannes Buchholtz‘ hjem end del af Struer Museum, og hvert år afholdes Buchholtz Prisopgave for gymnasieeleverne i området.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2018-05-17FILNAVN: Urolige hjerte.pdfISBN: 9788711951354FILSTØRRELSE: 8,49 MBFORFATTER: Johannes Buchholtz
Sprog: Dansk


Urolige hjerte.PDFTags:
download Urolige hjerte pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Urolige hjerte download bogen?
Urolige hjerte torrent uden registrering
Hent Urolige hjerte gratis ogg
Urolige hjerte – En filmkabaret af Kirsten Astrup – kunsten.nu”20. september åbner Museet for Samtidskunst særudstillingen “Urolige hjerte” af Kirsten Astrup (f. 1983). Med papmaché-figurer, togstewardessedrags …
Urolige hjerteKRISTEN SPIRITUALITET: Den åndelige arv fra kristenhedens store kirkefader står stadig klart og lysende aktuelt i det 1600 år gamle værk »Bekendelser«


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Urolige hjerte – En filmkabaret af Kirsten Astrup – kunsten.nuAf Johan Christian Nord Ryste mer ej noget knæ, ingens hænder synke skyde hvert udgået træ, glatte sig […]