koncertagency.dk

Sund krop og sund Sjæl epub pdf gratis

DOWNLOAD Sund krop og sund Sjæl PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Sund krop og sund Sjæl

Sund krop og sund Sjæl

Verner Bekker

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

“Sund krop og sund Sjæl – intet uden Ånd” Med underteksten “intet uden Ånd” giver denne bog inspiration til at gå bag om det rationelle intellekt og finde den oprindelige Sjæl og på den måde finde svarene på, hvordan naturlig sundhed hænger sammen med harmonien mellem den fysiske, mentale og åndelige tilstand. Den tidløse sjælsdel i mennesket eksisterer indenfor den universelle Sjæl. Det er den Ånd som bruger den fysiske krop til at opleve og manifestere sig i livets skole for at forøge sin visdom og forståelse. Mennesket er således ikke begrænset til et fysisk væsen, men eksisterer også på åndelige tilværelsesplaner. Verdensbilledet er afgørende for hvilke oplevelser og hvilke tolkninger af oplevelser vi mennesker har mulighed for. Tiden er for mange mennesker moden til at sætte fokus på sundhed og tilegne sig værdifulde leveregler ved at bruge intuition, fornuft og følelse og der igennem sørge for, at få frisk luft, dyrke naturlig motion og spise på en intelligent måde, så det bliver et godt værn imod sygdom og bliver til gavn og glæde for sundheden i hverdagen. Vi har alle mulighed for at forebygge sygdom og styrke vores naturlige modstandskraft, når vi overholder de gyldne leveregler i overensstemmelse med naturens love. For den syge er der mulighed for, at forbedre forventningerne og supplere den ordinerede behandling eller i det mindste få det bedre, så vi har bedst mulig velvære i krop og Sjæl til at udvikle sjælepersonligheden.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2013-09-30FILNAVN: Sund krop og sund Sjæl.pdfISBN: 9788771456264FILSTØRRELSE: 10,27 MBFORFATTER: Verner Bekker
Sprog: Dansk


Sund krop og sund Sjæl.PDFTags:
download Sund krop og sund Sjæl pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Sund krop og sund Sjæl download bogen?
Sund krop og sund Sjæl torrent uden registrering
Hent Sund krop og sund Sjæl gratis ogg
Sund krop og sund Sjæl af Verner BekkerSundhed til krop og sjæl. … En sund og varieret kost giver dig overskud og energi i hverdagen. Lær at sammensætte et måltid og en kostplan, …
Sund Krop Og Sund Sjæl Af Verner Bekker → Køb bogen billigt herSkal vi komme igang med skabe energi, overskud og velvære? Måske et vægttab eller mere plantekost?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Malling behandler| 8340 Malling | Sund i krop & sjælDe er heller ikke så udsatte for de alvorlige sygdomme, som slår de fleste danskere ihjel – kræft, hjerte- og kredsløbsforstyrrelser. Hvad er mon forklaringen?