koncertagency.dk

Skatteretten 2 PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Skatteretten 2 PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Skatteretten 2

Skatteretten 2

Jan Pedersen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Hvordan beskattes selskaber og andre juridiske personer?Hånd- og lærebog om erhvervsbeskatningen og beskatningen af selskaber og andre juridiske personer og deres deltagere.Skatteretten 2 udkommer nu i 7. udgave og udgør sammen med Skatteretten 1 en samlet og dybtgående fremstilling af dansk indkomstskatteret.Skatteretten 2 behandler følgende emmer:ErhvervsbeskatningBeskatning af aktieselskaber mv.KoncernbeskatningUdbyttebeskatningBeskatning ved selskabsstiftelse, kapitalændringer og rekonstruktion mv.GenerationsskifteOmstruktureringBeskatning af fonde og foreningerKooperationsbeskatningPersonselskabsbeskatning. Bogen har et dobbelt formål som både lærebog og håndbog, hvor ønsket er at skabe sammenhæng mellem teori og praksis. Bogen er derfor opdelt i overskuelige tekstafsnit og omfattende noter, der tilgodeser praktikerens behov for information gennem fyldige henvisninger til love, lovforarbejder, administrativ praksis, domme og litteratur mv.Nyt i 7. udgaveUd over den almindelige ajourføring af de forskellige emneområder er strukturen ændret og flere af kapitlerne er skrevet helt om.MålgruppeSkatteretten 2 kan dels fungere som håndbog for advokater, revisorer og andre praktikere, dels som grundlag for undervisning i skatteret på universiteter og andre højere læreanstalter, herunder især undervisningen på jurastudiet.Om forfatterneProfessor, dr.jur. Jan Pedersen, Juridisk Institut, Aarhus UniversitetLektor, ph.d. Malene Kerzel, Juridisk Institut, Aarhus UniversitetLektor, ph.d. Jane Ferniss, Juridisk Institut, Syddansk UniversitetAdvokat, ph.d., ekstern lektor Claus Hedegaard Eriksen, Holst, Advokater


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2015-08-28FILNAVN: Skatteretten 2.pdfISBN: 9788761937216FILSTØRRELSE: 3,96 MBFORFATTER: Jan Pedersen
Sprog: Dansk


Skatteretten 2.PDFTags:
download Skatteretten 2 pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Skatteretten 2 download bogen?
Skatteretten 2 torrent uden registrering
Hent Skatteretten 2 gratis ogg
Skatteretten 2 af Jan Pedersen,Malene Kerzel,Jane Ferniss,Claus …Hånd- og lærebog om erhvervsbeskatningen og beskatningen af selskaber og andre juridiske personer og deres deltagere. Skatteretten 2 udkommer nu i 8. udgave og …
Få Skatteretten af Jan Pedersen som Hardback bog på dansk – 9788761937216Køb Skatteretten på CDON.COM. Lave priser og hurtig leverance.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skatteretten 2 Af Jan Pedersen → Køb bogen billigt herTY – BOOK. T1 – Skatteretten 2. T2 – Erhvervsbeskatning, selskabsbeskatning, koncernbeskatning, udbytter, andelsforeninger, fonde og foreninger m.v., interessentskaber