koncertagency.dk

Restaurering epub pdf gratis

DOWNLOAD Restaurering PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Restaurering

Restaurering

Eugène Viollet-le-Duc

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Artiklen Restaurering, der her for første gang foreligger på dansk, indgår i Viollet-le-Ducs monumentale Dictionnaire raisonné de l’Architecture francaise (1854-68), hvor han med udgangspunkt i den franske middelalderarkitektur udformer en samlet arkitekturteori. Artiklen sammenfatter hans syn på restaurering som teori og praksis efter mange års studier og gennemførelse af en stor mængde restaureringer af især gotiske katedraler og borge.Viollet-le-Ducs teori blev udviklet samtidig med, at det borgerlige samfund blev bevidst om den historiske arvs betydning for den nationale identitet. Inden for restaureringsdebatten repræsenterer hans synspunkter en af flere hovedlinjer i den fortsatte meningsudveksling om bevaringen af fortidens mindesmærker – en debat mellem ofte fundamentalt forskellige positioner, som først i det 20. århundrede med Venezia-charteret fra 1964 nåede frem til et “historisk kompromis”. I den danske restaureringsdebat har Viollet-le-Ducs synspunkter ofte været omstridt, fordi de blev identificeret med vidtgående indgreb, som nogle af hans tilhængere foretog i den danske kulturarv. Kendskabet til hans egne begrundelser har imidlertid været begrænset – trods deres fortsatte aktualitet.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2005-11-24FILNAVN: Restaurering.pdfISBN: 9788790979027FILSTØRRELSE: 4,56 MBFORFATTER: Eugène Viollet-le-Duc
Sprog: Dansk


Restaurering.PDFTags:
download Restaurering pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Restaurering download bogen?
Restaurering torrent uden registrering
Hent Restaurering gratis ogg
Fyens restaurering – renovering : : konservering : : Restaurering …SØG: Indtast dit søgeord herunder for at finde en specifik vare. Du kan også søge på varenummer.
malerirestaurering . dkMed eget snedker- og møbelpolstrerværksted udfører KC Møbler stort set alle slags renoveringsopgaver. KC Møbler udføre alle typer snedkerarbejde. Vi reparere …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Møbelrestaurering⎜Professionelt håndværk⎜MøbelhåndværkerneBT Restaurering udfører de fleste opgaver inden for tømrer- og bygningssnedkerfagene med speciale inden for bindingsværk restaurering og traditionelt tømrerarbejde.