koncertagency.dk

Patientinddragelse i praksis epub pdf gratis

DOWNLOAD Patientinddragelse i praksis PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Patientinddragelse i praksis

Patientinddragelse i praksis

Trine Ungermann Fredskild

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Visionen om aktive patienter i sundhedsvæsnet står stærkt på både den politiske og den sundhedsfaglige dagsorden. Der er bred enighed om, at samarbejdet mellem patient, pårørende og sundhedsprofessionelle skal blive bedre. Denne bog har særligt fokus på patientinddragelse inden for forskellige kliniske områder. Kapitlerne præsenterer forskellige patientinddragende metoder og forskellige måder at inddrage andre aktører end patienter på, fx pårørende og frivillige. Hensigten med bogen er bl.a. at imødekomme de sundhedsfaglige professionsuddannelsers pointering af, at patientinddragelse er en central klinisk kompetence, der skal styrkes gennem hele uddannelsen. Patientinddragelse er en praksis under udvikling, og det er med afsæt heri, at bidragene i denne bog er samlet.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2017-12-08FILNAVN: Patientinddragelse i praksis.pdfISBN: 9788712052944FILSTØRRELSE: 9,55 MBFORFATTER: Trine Ungermann Fredskild
Sprog: Dansk


Patientinddragelse i praksis.PDFTags:
download Patientinddragelse i praksis pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Patientinddragelse i praksis download bogen?
Patientinddragelse i praksis torrent uden registrering
Hent Patientinddragelse i praksis gratis ogg
Patientinddragelse er afhængig af den person, patienten møder …Almen praksis. Speciallægehjælp … sendes til patienterne forud for det første ambulante besøg og giver derved mulighed for bedre patientinddragelse og fælles …
“At se mennesket i patienten” om patientinddragelse i DanmarkPatientinddragelse i praksis : erfaringer, metoder og perspektiver. / Pii, Kathrine Hoffmann (Redaktør); Fredskild, Trine Ungermann (Redaktør).


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få Patientinddragelse i praksis af Trine Ungermann Fredskild som bog …’Patientinddragelse i praksis’ behandler inddragelse af patienter i forskellige kliniske kontekster. Bogen beskriver forskellige metoder, patientgrupper og …