koncertagency.dk

Vanære PDF dansk gratis

DOWNLOAD Vanære PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Vanære

Vanære

J. M. Coetzee

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

I betragtning af hans alder, tooghalvtreds og fraskilt, synes han selv, at han har løst problemet med sex ganske godt. Hver torsdag eftermiddag kører han ud til Green Point. Præcis klokken to trykker han på summerknappen ved indgangen til Windsor Mansions, nævner sit navn og træder ind. Ved døren til nr. 113 står Soraya og venter på ham. Sådan begynder historien om David Lurie. En desillusioneret litteraturprofessor i Capetown, der om aftenen kæmper med at komponere en kammeropera og ellers er tilfreds med 90 minutters kvindeligt selskab om ugen. En dag er Soraya pludselig væk. For at udfylde tomrummet indleder David Lurie et forhold til en af sine studerende. Efter en anklage for sexchikane bliver han tvunget til at tage sin afsked og flytter ud til sin datter Lucy på hendes ensomt beliggende gård. Opholdet udvikler sig til et mareridt, da et brutalt overfald vender op og ned på alle hans forestillinger og truer med at ødelægge hans datter.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2010-08-25FILNAVN: Vanære.pdfISBN: 9788702090963FILSTØRRELSE: 9,47 MBFORFATTER: J. M. Coetzee
Sprog: Dansk


Vanære.PDFTags:
download Vanære pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Vanære download bogen?
Vanære torrent uden registrering
Hent Vanære gratis ogg
straf (Straf i ældre dansk ret) | Gyldendal – Den Store Danske”Vanære” er en af den slags bøger, som ens hænder ikke vil lægge væk. Den smutter uden de store armbevægelser ind i hjertet og hovedet på sin læser, og
BOGANMELDELSE: Vanære af J.M. Coetzee | BogrummetSøg i alle. Søg i alle; Bøger. Kategorier


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvad er synonymer for VanæreSe billigste Vanære, Hardback Laveste pris kr. 100,- blandt 9 butikker Se anmeldelser ☆ og sammenlign med andre Bøger før du køber – Se priser!