koncertagency.dk

Træer og buske PDF dansk gratis

DOWNLOAD Træer og buske PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Træer og buske

Træer og buske

Henrik Jørgensen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Den komplette guide til Danmarks træer og buske. Biologerne Henrik Jørgensen og Flemming Rune, der begge har deres daglige gang i de danske skove, guider læseren gennem de ca. 200 arter, der findes i det danske landskab. Alle arter er beskrevet med kendetegn, forvekslingsmuligheder, udbredelse, vækstkrav og deres betydning for mennesket. To af Danmarks bedste naturillustratorer, Thomas Hjejle Bredsdorff og Susanne Weitemeyer, har stået for bogens over 500 detaljerede illustrationer.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2015-04-14FILNAVN: Træer og buske.pdfISBN: 9788702173420FILSTØRRELSE: 3,74 MBFORFATTER: Henrik Jørgensen
Sprog: Dansk


Træer og buske.PDFTags:
download Træer og buske pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Træer og buske download bogen?
Træer og buske torrent uden registrering
Hent Træer og buske gratis ogg
Træer og buske – danske og latinske navneTræer og buske er faktisk en rig kilde til store mængder føde. Om foråret bidrager træerne med blade, knopper, pollen, nye skud, blomster og frø. Det er et hav …
Træguide – Træer, Store træer, planteskole, plantning af træer …Alperose, arktisk. Grønlandsk navn: Oqaasaq Latinsk navn: Rhododendron lapponicum Engelsk navn: Lapland Rose-bay Gruppe: Træer og buske Klasse: Tokimbladet


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Træer og Buske Arkiv | Hillis PlanteskoleNyhed. Vi har nu store frugttræer. Det er 4 og 5 årige træer med en gennemgående stamme. 5 års træerne er 3 – 4 meter høje med en kraftig krone som er …