koncertagency.dk

Tegneteknik PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Tegneteknik PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Tegneteknik

Tegneteknik

Ole Sand Olesen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Bogen i tegneteknik er udarbejdet som et opslagsværk i tegning for studerende ved landets Byggetekniske Højskoler, men kan let anvendes af andre, som har interesse for tegning. Bogen indledes med indføring i frihåndstegning, således at man kan lære at skitsere på bygninger og bygningers detaljer. De følgende afsnit omhandler bygningsskitsering, dobbelt retvinklet projektion og skyggekonstruktion, emner der hjælper til at kunne udarbejde arbejdstegninger. De afsluttende kapitler giver en indføring i parallelprojektion – 3D samt centralprojektion, der omfatter frontperspektiv og x-perspektiv samt skygger. Bogen viser, hvordan man skaber rumlige afbildninger, som hjælper den projekterende igennem skabelsesprocessen, og gør kommunikationen med bygherren lettere, der gerne ser sit hus rumligt frem for kun plan- og snittegninger. Bogen er udfærdiget af Ole Sand Olesen, arkitekt M.A.A. Bogen har tidligere været udgivet på Erhvervsskolerens Forlag.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2009-12-15FILNAVN: Tegneteknik.pdfISBN: 9788757127058FILSTØRRELSE: 2,13 MBFORFATTER: Ole Sand Olesen
Sprog: Dansk


Tegneteknik.PDFTags:
download Tegneteknik pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Tegneteknik download bogen?
Tegneteknik torrent uden registrering
Hent Tegneteknik gratis ogg
Tegneteknik – Ole Sand Olesen – Bog | Studiebøger |”Tegneteknik” [2. udgave, 1. oplag] af Ole Sand Olesen – Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Naturvidenskab, Div..
Grafisk facilitering – videregående tegneteknik – Kurser – Teknologisk …”Krig, købmænd og kongemagt” belyser 1600-tallets Danmark fra flere forskellige sider. Vi hører om samfundets tilstand og socialhistorien i datidens Danmark, om …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tegneteknik – ForsideHer finder du vores gratis oversigt over webshops hvor du kan få Glad med Zentangle – En meditativ tegneteknik, der forbedrer livskvaliteten med fri levering: // fejl.