koncertagency.dk

Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Tag ikke imod en pølse i Moskva - og andre historier

Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier

Leif Davidsen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Tag med Leif Davidsen på rejser fra Moskva til Tokyo, fra Påskeøen til Sydspanien, fra Vietnam til USA, fra Hawaii til Paris og Danmark. I ti fortættede noveller introducerer Leif Davidsen en række mennesker rundt om i verden, som befinder sig et afgørende sted i deres liv: en falleret forretningsmand, en forgældet spillefugl, en ufrivillig sexturist, en forblændet elsker, der vil gøre alt for sin nye kærlighed – og en aldrende kunstner, der har mistet sin inspiration. Tvivl, retningsløshed, hævntørst, desperation og ikke mindst lidenskab og kærlighed folder sig ud over siderne, hvor verden fra øst til vest samtidig kommer til live igennem Davidsens pen. leif davidsen fortæller selv, at han samler inspiration på sine mange rejser. i den nye novellesamling fortælles alle de små historier, der ikke har fundet vej til hans romaner. Leif Davidsen (f.1950) Har en stribe spændingsromaner, rejsebøger og et par novellesamlinger bag sig.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2018-10-09FILNAVN: Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier.pdfISBN: 9788711901861FILSTØRRELSE: 6,48 MBFORFATTER: Leif Davidsen
Sprog: Dansk


Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier.PDFTags:
download Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier download bogen?
Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier torrent uden registrering
Hent Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier gratis ogg
Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historierNoveller. Ti historier om en række mennesker rundt om i verden, som befinder sig et afgørende sted i deres liv: en falleret forretningsmand, en forgældet …
Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier – Leif Davidsen …Tag med på en rejse fra Moskva til Tokyo, fra Påskeøen til Sydspanien og mange flere steder i Leif Davidsens nye novelle samling: Tag ikke imod en…


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tag ikke imod en pølse i Moskva – og andre historier – Leif Davidsen …I novellesamlingen “Tag ikke imod en pølse i Moskva” tager Leif Davidsen os med på en jordomrejse. Bogen er tilegnet hans kone Ulla, “…min dejlige rejsefælle”