koncertagency.dk

Strategisk salg epub pdf gratis

DOWNLOAD Strategisk salg PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Strategisk salg

Strategisk salg

Søren Hilligsøe

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

STRATEGISK SALG er en praksisnær lærebog, der omhandler salg på et strategisk niveau. Bogens mange praktiske eksempler gør den anvendelig for både studerende og praktikere. Bogen gennemgår: • de nyeste trends omkring salgsudvikling • sælgerens rolle • salgsstrategi • markedssegmentering • salgsorganisering og sammensætning af teams • key account management • salgsledelse • performancesamtalen • salg gennem netværk og sociale medier • relationssalg og projektsalg • forhandling • salgskultur • risikostyring i salget STRATEGISK SALG er rettet direkte mod undervisning i emnet salg på videregående uddannelser. Den er opbygget, så den dækker pensum for faget Strategisk salg på Akademiuddannelsen i international handel og markedsføring, men kan bruges på uddannelserne Markedsføringsøkonom, Serviceøkonom, Finansøkonom og Diplom i International handel og markedsføring. Bogen er skrevet af erfarne undervisere og praktikere: Brian Kruse Jacobsen, markedschef på Erhvervsakademi Aarhus Niels Holme, partner og direktør i konsulent og softwarehuset TheLeadCompany (TLC) Susie Lynge, partner i Netværks Akademiet, foredragsholder, underviser, forfatter og certificeret erhvervscoach Søren Hilligsøe, lektor på Erhvervsakademi Aarhus, ekstern lektor på Aarhus Universietet, visiting lecturer ved Cologne Business School og senior training consultant ved the Canning School, London Claus Thomsen, konsulent, ekstern underviser hos Lederne og Copenhagen Business Academy


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2018-01-19FILNAVN: Strategisk salg.pdfISBN: 9788741271613FILSTØRRELSE: 7,97 MBFORFATTER: Søren Hilligsøe
Sprog: Dansk


Strategisk salg.PDFTags:
download Strategisk salg pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Strategisk salg download bogen?
Strategisk salg torrent uden registrering
Hent Strategisk salg gratis ogg
Strategisk salg – Dania – uddannelser med praktik og gode jobmulighederNetværk og salg. Lær at arbejde strategisk med dit netværk, opbyg stærkere relationer til dine kunder, og få værktøjerne til at få flere loyale kunder og …
Strategisk salg – Online merkantilt handels kursus logistik10 gode råd om Strategisk salg Strategisk salg – Vejen til bedre kundeløsninger Denne E-bog er tænkt som et inspirationsværktøj til at få en overordnet indsigt …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Strategisk salg () af Søren Hilligsøe m.fl.SmartLearnings online handels kursus Strategisk Salg giver dig de helt rigtige handelskompetencer. Læs mere om SmartLearnings onnline handels kursus her