koncertagency.dk

På talefod med verden PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD På talefod med verden PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it På talefod med verden

På talefod med verden

Annette Jørgensen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Når et menneske rammes af kræft, er det ikke blot kræftpatienten, der bliver ramt. Det er også de pårørende. Sygdommen får en afgørende indflydelse på hele familien, og mens kræftpatienten kæmper for at komme igennem et langvarigt behandlingsforløb, kæmper de pårørende for at støtte og hjælpe og skjule deres egen sorg. Palle får konstateret cancer i 2012. Både Palle og hans kone Annette er med det samme klar over, at chancen for at overleve er meget lille, men Palle nægter at give op, selv da han i de allermørkeste stunder knap kan holde sig oprejst. Mens han sygner hen, tændes længslen efter at rejse, og Annette forsøger at give ham de sidste oplevelser. Denne bog beskriver rejsen med og gennem canceren. Den handler om mod, både den cancerramtes mod, men også den byrde og det mod, der skal til for at være pårørende. Uddrag af bogen ”Han har cancer,” var beskeden. Jeg vidste det jo godt, men alligevel kom det som et chok. Jeg sad i min klinik og skulle tage mig af patienternes småproblemer. Jeg husker stadig, at jeg sad og græd. Palle sad i Sverige og jeg i Danmark, og jeg anede faktisk ikke mine levende råd. Det første, jeg gjorde, var at gå ind på nettet og søge på den procentuelle overlevelse ved en sådan cancer. Den var nedslående 38 %. Det næste, jeg husker, er, at Palle ringer mig op. “Hvad er overlevelsesprocenten så? Jeg går ud fra, at du har tjekket det allerede!” Hvad siger man til en mand, der ligger ned? Det var på det tidspunkt, at jeg bestemte mig for at lyve. Om forfatterne Palle og Annette Rosted er begge læger. Palle er tidligere overlæge på smerteklinikken i Sheffield, England, og er nu delvist pensioneret, mens Annette stadig arbejder som praktiserende læge. Ud over deres engagement i deres job, er deres store passion at rejse og at dele ud af deres rejseoplevelser.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2018-05-23FILNAVN: På talefod med verden.pdfISBN: 9788771908794FILSTØRRELSE: 2,27 MBFORFATTER: Annette Jørgensen
Sprog: Dansk


På talefod med verden.PDFTags:
download På talefod med verden pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg På talefod med verden download bogen?
På talefod med verden torrent uden registrering
Hent På talefod med verden gratis ogg
På talefod med verden Fredericia / Middelfart | DOF LillebæltKøb ‘PÅ TALEFOD MED VERDEN – CANCER INGEN HINDRING’ nu. Når et menneske rammes af kræft, er det ikke blot kræftpatienten, der bliver ramt.
Paa talefod med verden. Vore fantastiske rejser. råt for usødetKøb ‘PÅ TALEFOD MED VERDEN – CANCER INGEN HINDRING’ nu. Når et menneske rammes af kræft, er det ikke blot kræftpatienten, der bliver ramt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

PÅ TALEFOD MED VERDEN – CANCER INGEN HINDRING af Annette Rosted, Palle …Ønsker du at kunne tale om dagligdags emner på thailandsk? Rejser du på ferie til Thailand, og vil du gerne kommunikere med de lokale? Vil du også gerne kunne …