koncertagency.dk

Nordic – Dansk børnestrik PDF dansk gratis

DOWNLOAD Nordic – Dansk børnestrik PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Nordic - Dansk børnestrik

Nordic – Dansk børnestrik

Trine Frank Påskesen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Indeholder strikkeopskrifter til børn i alderen 0-6 år. Der er et bredt udvalg af både bluser, cardigans, shorts, dragter, kjoler og tilbehør med flere muligheder for variationer. Opskrifterne varierer i sværhedsgrad, men er så velbeskrevet at selv nye strikkere kan følge med. Opskrifterne er udviklet med en forkærlighed for nordisk design, hvor det simple dyrkes med enkelte smukke detaljer. Der leges med forskellige teknikker og strukturer, som viser sig både elegant, maskulint og enkelt. Godt håndværk har været et vigtigt udgangspunkt gennem arbejdet med opskrifterne, og derfor er både detaljer og materialer udvalgt med stor omtanke, for at det færdige resultat får nøjagtig det udtryk det er tiltænkt, og vil holde mange år frem. Bogen er et projekt i sig selv, hvor Trine har samlet nogle af de dygtigste upcoming og etablerede danske designere samt virksomheder, indenfor textil, sko og børneaccesories. Alle hvis fokus er på kvalitet, bæredygtighed, godt håndværk i alle henseender og smukke produkter, der vil blive båret i mange år. Bag kameraet er dygtige Lise Høyer hvis stemningsfulde fotografier har fået en fremtrædende plads i bogen. Et vigtigt element, da ønsket med bogen er at give en inspirerende og æstestisk oplevelse at bladre i. Forfatteren Trine Frank Påskesen er designeren og indehaveren af firmaet Knit By TrineP, hvor hun udvikler og sælger strikkedesigns til kvinder og børn, samt underviser og holder foredrag indenfor strik. Trine er autodidakt strikdesigner og kendt, især fra Instagram, for hendes smukke børnedesigns.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2017-09-06FILNAVN: Nordic – Dansk børnestrik.pdfISBN: 9788740616842FILSTØRRELSE: 9,90 MBFORFATTER: Trine Frank Påskesen
Sprog: Dansk


Nordic – Dansk børnestrik.PDFTags:
download Nordic – Dansk børnestrik pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Nordic – Dansk børnestrik download bogen?
Nordic – Dansk børnestrik torrent uden registrering
Hent Nordic – Dansk børnestrik gratis ogg
Nordic – Dansk børnestrik, Hardback – Sammenlign priser hos PriceRunnerProduktdata. Forfatter: Trine Frank Påskesen- Produktbeskrivelse. Denne vare (Nordic – Dansk børnestrik – bog af Trine Frank Påskesen) har desværre ingen tekst …
Nordic – Dansk Børnestrik af Knit by Trine P finder du hos Fru HyasinthProduktdata. Forfatter: Trine Frank Påskesen; Produktbeskrivelse. Denne vare (Nordic – Dansk børnestrik – bog af Trine Frank Påskesen) har desværre ingen tekst …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Knit by TrineP | Nordic – Dansk Børnestrik | uldma.dkLækre børne strikkeopskrifter af dansk designer. Gratis fragt ved køb fra 399 kr