koncertagency.dk

Velkommen Til Trumps Verden epub pdf gratis

DOWNLOAD Velkommen Til Trumps Verden PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Velkommen Til Trumps Verden

Velkommen Til Trumps Verden

Philip Christian Ulrich

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Under valgkampen i 2016 lovede Donald Trump, at ”uforudsigelighed” ville være et grundlæggende træk for hans udenrigspolitik, hvis han vandt valget. Efterfølgende er præsidenten kommet med mange forskellige udmeldinger om udenrigs- og sikkerhedspolitik. I denne bog udleder og forklarer Philip Chr. Ulrich nogle grundlæggende karakteristika ved Donald Trumps udenrigspolitik, og viser hvordan disse bryder med amerikansk udenrigspolitik siden 1945. Bogen giver empirisk og teoretisk materiale til diskussioner om den udenrigspolitik vi ser fra præsident Donald Trump. Philip Chr. Ulrich er udenrigsredaktør ved netmediet Kongressen.com. Han har skrevet e-bøgerne ”I Supermagtens Tjeneste – Amerikanske Veteraner i Krig og Fred” og ”Obama Doktrinen”. Derudover har han bidraget til en række bøger – herunder ”JFK100”.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2017-08-15FILNAVN: Velkommen Til Trumps Verden.pdfISBN: 9788740943122FILSTØRRELSE: 3,88 MBFORFATTER: Philip Christian Ulrich
Sprog: Dansk


Velkommen Til Trumps Verden.PDFTags:
download Velkommen Til Trumps Verden pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Velkommen Til Trumps Verden download bogen?
Velkommen Til Trumps Verden torrent uden registrering
Hent Velkommen Til Trumps Verden gratis ogg
Velkommen Til Trumps Verden | PHILIPULRICH.DK- Donald Trumps politik er den rigtige, hvis man ser på forsvarspolitikken, udenrigspolitikken og skattepolitikken. Det er helt klart nogle mærkesager,…
Velkommen Til Trumps Verden af Philip Christian Ulrich som bogVelkommen Til Trumps Verden. Were America, Bitch bog: Der foregår i disse måneder og år et fundamentalt filosofisk opgør i det amerikanske regeringsa…


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkommen Til Trumps Verden. We’re America, bitch af Philip Christian …Det første år af Donald Trumps tid som præsident er gået, og det har indtil videre givet anledning til megen undren og debat. Året har været præget af mange …