koncertagency.dk

Tikøb Brugs [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Tikøb Brugs PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Tikøb Brugs

Tikøb Brugs

Lonni Krause

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Vi befinder os i det pæne Nordsjælland, hvor ”han” og ”hun” bor. Begge er isolerede, kultiverede og kærlighedshungrende eksistenser. Som to skuder i natten eller planeter i rummet mødes de og flytter sammen. Om muligt er hun imidlertid endnu mere plaget af vrangforestillinger og mareridt end han, eller også smitter han hende, eller også genereres en form for fællesbevidsthed med tråde, som løber på kryds og tværs, hvor hunden og veninden også væver sig ind, tillige med en roman om hustrumorderen Henrik d. 8. og en ufo med små blå mænd. Er De forvirret? Så gør det ikke spor! The jigsaw puzzle of life lader sig ikke bare sådan lige stykke sammen. Uddrag af bogen Den nat drømte hun om en mand, der fangede ørreder. De var ikke sølvskinnende, som man skulle tro, men helt hvide. Finnerne lignede blonder. Et par enkelte afrundede pletter dekorerede kropssiden. På haleroden hang der røde tråde af blod. Han lod dem ligge i en spand, mens han opvarmede en pande. Derpå smed han ørrederne på panden. Han brugte ikke fedtstof, men lod dem stege i eget fedt. Først var de stille. Kun små spjæt med halefinnerne vidnede om, at de stadig var i live. Snart begyndte de dog at vride sig, mens blondefinnerne rykkede i kramper. De lavede små hop med kroppen, som om de ville væk fra den skoldhede pande. De døde nok snart. Om forfatteren Lonni Krause (f. 1964) er digter, forfatter og pædagog. Til dagligt arbejder hun i en delikatessebutik. Debuterede i 2005 med digtsamlingen Du får et nyt sted trykket til kroppen. Derefter fulgte flere digtsamlinger og en enkelt interviewbog, Ord til alle sider. Stod bag Poesiens Dag i Frederiksberg Have i København og, sammen med Lisbeth Heckmann, Ord under Himlen i Kongens Have i København 2007 og 2008.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2018-07-09FILNAVN: Tikøb Brugs.pdfISBN: 9788793692947FILSTØRRELSE: 3,26 MBFORFATTER: Lonni Krause
Sprog: Dansk


Tikøb Brugs.PDFTags:
download Tikøb Brugs pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Tikøb Brugs download bogen?
Tikøb Brugs torrent uden registrering
Hent Tikøb Brugs gratis ogg
TIKØB BRUGS af Lonni Krause (9788772180151)Frie Brugs Tikøb, Den Not evaluated yet Evaluate Fredensborgvej 10, Tikøb, Hovedstadsområdet, 3080. About Us- Hvordan man får- FRIE BRUGS TIKØB, DEN | Tikøb
TIKØB BRUGS (e-bog) af Lonni Krause – Politiken BooksVi befinder os i det pæne Nordsjælland, hvor “han” og “hun” bor. Begge er isolerede, kultiverede og kærlighedshungrende eksistenser. Som to skuder i natten …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tikøb Brugs vil miste omsætning – sn.dk – Forsiden – Debat …Tikøb Brugs Spar Fredensborgvej 10 3080 Tikøb. Kildegården Fiskehus Kildegårdsvej 15 2900 Hellerup . Ravhuset Hennebjerg Vesterkærvej 10 6830 Nørre Nebel.