koncertagency.dk

På Djævelens tilskyndelse (Storskrift) PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD På Djævelens tilskyndelse (Storskrift) PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it På Djævelens tilskyndelse (Storskrift)

På Djævelens tilskyndelse (Storskrift)

Martin Petersen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Hvordan overdrager en gammel leder sin magt, så hans livsværk bevares? Og hvordan oplever en ung pige at blive tvangsgiftet ind i ambitiøse mænds kamp på liv og død i et kaotisk middelaldersamfund? Kong Niels og dronning Margrethe der har holdt Danmark fredeligt i femogtyve år, prøver at sikre fremtiden for deres efterkommere. Deres søn, Magnus, skal giftes og køres i stilling som ny konge. En polsk prinsesse, en pige på bare elleve år, bliver hentet til landet som kommende brud, alt tegner lovende, men under brylluppet i Ribe fører hertug Knud Lavard sig frem som moderne europæer og kandidat til tronen. En blodig strid virker uundgåelig, selv om kvinderne forsøger at lægge sig imellem. På Djævelens tilskyndelse foregår omkring et kendt politisk mord i Danmark i 1131. Udgivelsen er en storskrift-udgave i to bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2019-01-21FILNAVN: På Djævelens tilskyndelse (Storskrift).pdfISBN: 9788726137743FILSTØRRELSE: 4,18 MBFORFATTER: Martin Petersen
Sprog: Dansk


På Djævelens tilskyndelse (Storskrift).PDFTags:
download På Djævelens tilskyndelse (Storskrift) pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg På Djævelens tilskyndelse (Storskrift) download bogen?
På Djævelens tilskyndelse (Storskrift) torrent uden registrering
Hent På Djævelens tilskyndelse (Storskrift) gratis ogg
På Djævelens tilskyndelse (Storskrift) af Martin Petersen – Køb en …Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af På Djævelens tilskyndelse af Martin Petersen – bogen har fået vurderingen 65 ud af 100
På Djævelens tilskyndelse (Storskrift) af Martin Petersen; – find …På Djævelens tilskyndelse foregår omkring et kendt politisk mord i Danmark i 1131. Martin Petersen (f. 1950) har 17 udgivelser bag sig. Han har tidligere skrevet …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På Djævelens tilskyndelse (Storskrift) af Martin Petersen …Bergen Fra de Ldste Tider Indtil Nutiden. En Historisk-Topografisk Skildring. bog Yngvar Nielsen epub