koncertagency.dk

Livsstilsanalyse og trendspotting epub pdf gratis

DOWNLOAD Livsstilsanalyse og trendspotting PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Livsstilsanalyse og trendspotting

Livsstilsanalyse og trendspotting

John Hird

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Begreberne livsstilsanalyse, psychographics, værdibaseret segmentering og trendovervågning er alle begreber, der har været fast pensum på uddannelser, hvor marketing indgår. Men kan begreberne bruges til at vurdere de uforudsigelige forbrugeres adfærd? Det nye hedder trendspotting eller trendovervågning. Bogen giver en systematisk gennemgang af begreberne og hvordan disse er en naturlig del af afsætningsøkonomernes teoretiske såvel som praktiske arbejdsfelt.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2009-08-11FILNAVN: Livsstilsanalyse og trendspotting.pdfISBN: 9788776756994FILSTØRRELSE: 9,11 MBFORFATTER: John Hird
Sprog: Dansk


Livsstilsanalyse og trendspotting.PDFTags:
download Livsstilsanalyse og trendspotting pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Livsstilsanalyse og trendspotting download bogen?
Livsstilsanalyse og trendspotting torrent uden registrering
Hent Livsstilsanalyse og trendspotting gratis ogg
PDF »nyheder for offentlige beslutningstagere«Køb Livsstilsanalyse og trendspotting af John Hird, mfl. som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Begreberne livsstilsanalyse …
ComputerSalg.dk : Livsstilsanalyse og trendspotting | Kersten Bonnén …Biografier og Erindringer Digte Dyr og Natur Engelske Bøger Historie og Samfund Hobby og Fritid Humor Hus og Have Mad & Gastronomi Krimi & Spænding


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Livsstilsanalyse Og Trendspotting Af John Hird → Køb bogen billigt herFind de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Livsstilsanalyse og trendsspotting af John Hird, Kersten Bonnén og Kirsten Poulsen