koncertagency.dk

Velfærdsstaten og dens udfrodringer epub pdf gratis

DOWNLOAD Velfærdsstaten og dens udfrodringer PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Velfærdsstaten og dens udfrodringer

Velfærdsstaten og dens udfrodringer

Plovsing J

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

I denne nye bog af rigsstatistiker Jan Plovsing beskrives velfærdsstatens karakter samt dens udvikling og udfordringer i de kommende år. I bogen lægges der stor vægt på at sammenligne den danske velfærdsstat med andre landes velfærdsstater. Bogen belyser kerneområderne i alle velfærdsstater, som er det sociale sikringssystem herunder pensioner og dagpenge samt sundheds- og uddannelsessystemerne. Det beskrives, hvordan alle velfærdsstater er helt afhængige af den økonomiske udvikling, af finansieringsmåden, af befolkningsudviklingen og af den måde arbejdsmarkedet fungerer på. Bogen er skrevet for at blive anvendt ved de videregående uddannelser, men er velegnet til alle, som har en interesse for udviklingen i vores samfund. Forord Kapitel 1. Velfærdsstaterne Kapitel 2. Centrale temaer i velfærdsstaterne Kapitel 3. Velfærdsstatens udfordringer Kapitel 4. Sociale ydelser og udgifter Kapitel 5. Velfærdsstatens historie Kapitel 6. Forvaltningen af velfærdsstaten Kapitel 7. Midlertidige indkomstoverførsler Kapitel 8. Varige indkomstoverførsler Statistik og litteratur


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2013-03-20FILNAVN: Velfærdsstaten og dens udfrodringer.pdfISBN: 9788762903975FILSTØRRELSE: 1,13 MBFORFATTER: Plovsing J
Sprog: Dansk


Velfærdsstaten og dens udfrodringer.PDFTags:
download Velfærdsstaten og dens udfrodringer pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Velfærdsstaten og dens udfrodringer download bogen?
Velfærdsstaten og dens udfrodringer torrent uden registrering
Hent Velfærdsstaten og dens udfrodringer gratis ogg
Velfærdsstaten og dens udfrodringer – KopKVelfærdsstaten Og Dens Udfrodringer bog: I denne nye bog af rigsstatistiker Jan Plovsing beskrives velfærdsstatens karakter samt dens udvikling og udfo…
Side: 38 – Køb Business- og Erhvervsbøger På Dansk – Over 2.500 TitlerHelse og Krop . Hus & hjem . Hvidevarer . Legetøj & kreativitet . Mad, vin & drikke . Mobiltelefoner & telefoni . Mode …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velfærdsstaten og dens udfrodringer af Plovsing JAltid lave priser og hurtig levering- 5/5 på Trustpilot – 32.834 anmeldelser- Gratis levering over 599 kr. Log ind- Kurv- menu. luk. Tilbage. Til forsiden …