koncertagency.dk

Statsborger, intellektuel og dramatiker PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Statsborger, intellektuel og dramatiker PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Statsborger, intellektuel og dramatiker

Statsborger, intellektuel og dramatiker

Jens Kr. Andersen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Denne introduktion til Holbergs kolossalt omfattende og vidtspændende forfatterskab er på én gang letlæst og substantiel. Den henvender sig til såvel et bredt, alment interesseret publikum som til dansk- og litteraturstuderende på gymnasier og universiteter. Bogen er skrevet under de tre synsvinkler: Hvordan Holberg – ideologisk, politisk og personligt – fandt sig til rette i det danske samfund under den ældre enevælde omkring 1700. Hvordan han – med hensyn til religion, videnskaber og litteratur – ikke blot modtog afgørende impulser fra samtidens og den nærmeste fortids åndsliv, men også reagerede engageret på det og aktivt bidrog til det. Med hvilke midler og mål han kom til at yde sin mest afgørende indsats, nemlig som komediedigteren, der grundlagde dansk teater.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2017-07-19FILNAVN: Statsborger, intellektuel og dramatiker.pdfISBN: 9788779173934FILSTØRRELSE: 7,67 MBFORFATTER: Jens Kr. Andersen
Sprog: Dansk


Statsborger, intellektuel og dramatiker.PDFTags:
download Statsborger, intellektuel og dramatiker pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Statsborger, intellektuel og dramatiker download bogen?
Statsborger, intellektuel og dramatiker torrent uden registrering
Hent Statsborger, intellektuel og dramatiker gratis ogg
Dansk bogfortegnelse Udarbejdet af DBC – PDFStatsborger, intellektuel og dramatiker: en introduktion til Ludvig Holbergs (Forfatter: Jens Kr. Andersen, Forlag: Multivers, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN …
Kategori | Scenekunst1947): Statsborger, intellektuel og dramatiker : en introduktion til Ludvig Holbergs forfatterskab / forfatter: Jens Kr. Andersen ; redaktør: Per Lykke udgave. – …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ludvig Holberg | Gyldendal – Den Store DanskeStatsborger intellektuel og dramatiker (bog) af forfatteren Jens Kr. Andersen | Teater/opera/ballet | Denne introduktion til Holbergs kolossalt omfattende og …