koncertagency.dk

Ponyhjerte – Anna redder det lille føl PDF dansk gratis

DOWNLOAD Ponyhjerte – Anna redder det lille føl PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Ponyhjerte - Anna redder det lille føl

Ponyhjerte – Anna redder det lille føl

Usch Luhn

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Der er uro på Peters Hestecenter. Ingen kan forstå, hvorfor vallakken Zorro er så nervøs. Men måske har en ræv eller en hund været inde i stalden om natten. I hvert fald blev den tykke mops, hr. Frans, vildt sur og gøede. Sammen med hr. Frans rider Anna og Oscar ud til blomsterengen på den gamle hest Betty for at se til vildhestene. På vejen ser de det ene af de to tvillingeføl. Det er kommet væk fra flokken og har det ikke godt. Da de møder Ponyhjerte, lokker den Betty med ud på en løbetur – med Oscar på ryggen. Imens må Anna og hr. Frans vente alene tilbage. Pludselig ser Anna noget mellem træerne. Hr. Frans rejser børster og knurrer højt, og nu bliver Anna for alvor bange. Inde mellem træerne kan hun se en skygge og et par lysende, gule øjne, der stirrer stift på hende. Hvad er det for et uhyggeligt væsen, der lurer i skoven? Og hvad nu med det lille føl, der er helt alene? Snart går det op for Anna, at der virkelig er fare på færde, og så må hun og Ponyhjerte løse problemerne. Men det er noget af en opgave, når hun også samtidig skal koncentrere sig om at møde prinsesse Charlys bror prins Jasper for første gang! Ponyhjerte – Anna redder det lille føl er femte bind i serien om Anna og Ponyhjerte. Bøgerne er skrevet af Usch Luhn, der skriver filmmanuskripter og børnebøger. De søde illustrationer er tegnet af Franziska Harvey, der som freelanceillustrator har illustreret en række børnebøger. Bagerst i bogen har hun lavet et lille tegnekursus, så alle kan lære at tegne heste og andre dyr.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2017-08-08FILNAVN: Ponyhjerte – Anna redder det lille føl.pdfISBN: 9788740615845FILSTØRRELSE: 10,83 MBFORFATTER: Usch Luhn
Sprog: Dansk


Ponyhjerte – Anna redder det lille føl.PDFTags:
download Ponyhjerte – Anna redder det lille føl pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Ponyhjerte – Anna redder det lille føl download bogen?
Ponyhjerte – Anna redder det lille føl torrent uden registrering
Hent Ponyhjerte – Anna redder det lille føl gratis ogg
Ponyhjerte – Om natten i stalden af Usch Luhn (9788740620528)Ponyhjerte – Anna redder det lille føl. Af Usch Luhn (2017) Helt alene? Af Louise Roholte (2017) Milas store spring. Af Emma Norden (2017) Pynt din pony.
Ponyhjerte – Anna redder det lille føl | Arnold BusckFå Ponyhjerte – Anna redder det lille føl af Usch Luhn som bog på dansk – 9788740615845 – Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ponyhjerte – Anna Redder Det Lille Føl Af Usch Luhn → Køb bogen …Ponyhjerte. af Usch Luhn. Anna er flyttet på landet med sine forældre og sin lillebror, og det er hun bestemt ikke glad for. Hendes nye klasse er fyldt med snobbede …