koncertagency.dk

Introduktion til koncernregnskaber 13. udgave PDF dansk gratis

DOWNLOAD Introduktion til koncernregnskaber 13. udgave PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Introduktion til koncernregnskaber 13. udgave

Introduktion til koncernregnskaber 13. udgave

Peder Fredslund Møller

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Introduktion til koncernregnskaber redegør for principperne for konsolidering, dvs. udarbejdelse af et koncernregnskab. Fremstillingen er hovedsagelig baseret på ét gennemgående taleksempel, som indeholder alle hovedelementer, der indgår i konsolideringen af det typiske koncernregnskab. Det forklares og vises trin for trin, hvordan en modervirksomheds og en dattervirksomheds individuelle årsregnskaber skal sammenlægges og korrigeres, så der fremkommer et koncernregnskab. På det samme eksempel illustreres, hvordan man i modervirksomhedens eget regnskab kan indarbejde centrale dele af det færdige koncernregnskabs opgørelser ved den metode, der kaldes indre-værdis-metode eller equity-metoden. Denne metode er også relevant for både koncernvirksomheder og ikke-koncernvirksomheder, som besidder store ejerandele i andre virksomheder. Fremstillingen er baseret på alle de gældende danske bestemmelser om koncernregnskaber og om værdiansættelse af aktier i dattervirksomheder og associerede virksomheder: Bestemmelserne i årsregnskabsloven, som skal følges af ikke-børsnoterede virksomheder, og bestemmelserne i de internationale regnskabsstandarder, som de børsnoterede virksomheder skal anvende i deres årsregnskaber. Valutaomregning ved konsolidering behandles også. De to omregningsmetoder, der kræves anvendt i hver sin situation, beskrives, og metodernes forskelligartede teknik og konsekvenser illustreres ved hjælp af et fælles taleksempel.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2017-01-02FILNAVN: Introduktion til koncernregnskaber 13. udgave.pdfISBN: 9788713050758FILSTØRRELSE: 4,28 MBFORFATTER: Peder Fredslund Møller
Sprog: Dansk


Introduktion til koncernregnskaber 13. udgave.PDFTags:
download Introduktion til koncernregnskaber 13. udgave pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Introduktion til koncernregnskaber 13. udgave download bogen?
Introduktion til koncernregnskaber 13. udgave torrent uden registrering
Hent Introduktion til koncernregnskaber 13. udgave gratis ogg
Introduktion til koncernregnskaber: 13. udgave, E-bog – Sammenlign …Introduktion til k… r 13. udgave (Bog) Introduktion til konc… ber 13. udgave (Bog) Introduktion til koncernregnskaber 13. udgave (Bog)
PDF IFRS Introduktion til de internationale regnskabsstandarderIntroduktion Til Koncernregnskaber 13. Udgave bog: Introduktion til koncernregnskaber redegør for principperne for konsolidering, dvs. udarbejdelse af e…


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Introduktion til koncernregnskaber af Peder Fredslund Møller- – find …* Bemærk at nogle forhandlerpriser er studiepriser altså en pris du kun kan opnå, hvis du er studerende.