koncertagency.dk

Grundrids af teknisk tegning epub pdf gratis

DOWNLOAD Grundrids af teknisk tegning PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Grundrids af teknisk tegning

Grundrids af teknisk tegning

Poul Henning Olesen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Den kendte og meget brugte udgivelse Grundrids af teknisk tegning er blevet opdateret, så den fremstår mere moderne og med et indhold, der passer til undervisningen i teknisk tegning, som den foregår i dag. Der er lagt mere vægt på cad, og nogle af de gamle dyder omkring tegning i hånden og på tegnebræt er tonet ned. I stedet er der kommet en projektlignende opgave, som giver eleven en mulighed for at gennemføre en større sammenhængende opgave, hvor de tegningsmæssige færdigheder kan komme i fuld anvendelse. Derudover kan læreren efter niveau stille yderligere krav om eksempelvis statiske beregninger, beregninger på levetid, vurdering af miljømæssige aspekter m.m. Desuden er afsnittet om tolerancer blevet udvidet med en række illustrative eksempler, og geometriske tolerancer behandles dybere. Bogen kan suppleres med et hæfte fra Dansk Standard med netop de standarder, der omtales i bogen. Bogen egner sig til ingeniør-, maskinmester-, industritekniker-, teknisk designeruddannelsen m.fl.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2018-01-11FILNAVN: Grundrids af teknisk tegning.pdfISBN: 9788757128970FILSTØRRELSE: 6,91 MBFORFATTER: Poul Henning Olesen
Sprog: Dansk


Grundrids af teknisk tegning.PDFTags:
download Grundrids af teknisk tegning pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Grundrids af teknisk tegning download bogen?
Grundrids af teknisk tegning torrent uden registrering
Hent Grundrids af teknisk tegning gratis ogg
Grundrids af teknisk tegning – standardsamling bog – .pdf – stonerlinconsBeskrivelse. Grundrids af teknisk tegning – Standardsamling indeholder uddrag af flere grundlæggende standarder indenfor teknisk tegning og henvender sig til alle …
PDF Pensumliste 1. & 2. semester – DanskKøb Grundrids af teknisk tegning af Poul Henning Olesen som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Den kendte og meget brugte udgivelse …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køb Grundrids af teknisk tegning | Studiesalg.dkSe billigste Grundrids af teknisk tegning, Paperback Laveste pris kr. 230,- blandt 8 butikker Se anmeldelser ☆ og sammenlign med andre Bøger før du køber …