koncertagency.dk

Grundloven [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Grundloven PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Grundloven

Grundloven

Bertel Nygaard

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Folkestyrets fæstning, foræret af Frederik 7. i faderlig forståelse, fred og fordragelighed. Sådan hylder vi Grundloven, og vi taler om frisind, danskhed og demokrati. Men faktisk fandt Grundloven fra 1849 sin form midt i europæisk borgerkrig og revolution, hvor de gamle monarkier faldt på stribe. Folkelig blev Grundloven kun gennem politisk import fra det store udland. Et rent dansk produkt ville ikke have været nær så demokratisk. Og selv om demokrat og demokrati hurtigt blev modeord herhjemme, var det nye folkestyre mest for de få. Var man fruentimmer eller folkehold, fremmed eller fallent, fattig eller forbryder – eller bare et fjols – kunne man stadig godt glemme alt om politisk indflydelse. Bertel Nygaard, lektor i moderne historie ved AarhusUniversitet, skildrer Grundlovens dramatiske fødsel og udvikling.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2017-10-12FILNAVN: Grundloven.pdfISBN: 9788771843644FILSTØRRELSE: 3,50 MBFORFATTER: Bertel Nygaard
Sprog: Dansk


Grundloven.PDFTags:
download Grundloven pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Grundloven download bogen?
Grundloven torrent uden registrering
Hent Grundloven gratis ogg
Grundloven – VenstreGrundloven er Danmarks vigtigste lov. Den er kun ændret få gange siden 1849. Sproget i mange af paragrafferne er ikke blevet moderniseret siden. Derfor kan du her …
Grundlovsdag – Wikipedia, den frie encyklopædiSelv om de nationalliberale ministre ikke var medlemmer af Den Grundlovgivende Forsamling, var det de nationalliberale ledere D.G. Monrad og Orla Lehmann, der skrev …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Danmarks Riges GrundlovGrundloven og de menneskerettigheder, den indeholder, har en særlig status og betragtes som den øverste retskilde i dansk ret, fordi den er vedtaget efter en …