koncertagency.dk

20 PSYKOLOGISKE EKSPERIMENTER epub pdf gratis

DOWNLOAD 20 PSYKOLOGISKE EKSPERIMENTER PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it 20 PSYKOLOGISKE EKSPERIMENTER

20 PSYKOLOGISKE EKSPERIMENTER

Redaktører Henrik Høgh-Olesen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

I denne bog præsenterer udvalgte eksperter nogle af det tyvende århundredes mest forbløffende psykologiske eksperimenter. Eksperimenterne har alle spillet en afgørende rolle i vores forståelse af mennesket og udgør grundpillerne i moderne psykologi. Som læser får man et førsteklasses kig ind i den eksperimentelle psykologis verden. Hvert eksperiment fungerer som en lille brik i det uendeligt fascinerende puslespil, vi kalder den menneskelige psyke. Bogen henvender sig til alle – den garvede psykolog som læseren uden forhåndskendskab – der nærer interesse for de psykologiske mekanismer, som på godt og ondt udgør menneskesindet. Bogen kan læses som en ren lystvandring heri, men kan med fordel også bruges i undervisningssammenhænge fra og med gymnasieniveau.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2011-04-11FILNAVN: 20 PSYKOLOGISKE EKSPERIMENTER.pdfISBN: 9788792644022FILSTØRRELSE: 2,50 MBFORFATTER: Redaktører Henrik Høgh-Olesen
Sprog: Dansk


20 PSYKOLOGISKE EKSPERIMENTER.PDFTags:
download 20 PSYKOLOGISKE EKSPERIMENTER pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg 20 PSYKOLOGISKE EKSPERIMENTER download bogen?
20 PSYKOLOGISKE EKSPERIMENTER torrent uden registrering
Hent 20 PSYKOLOGISKE EKSPERIMENTER gratis ogg
20-psykologiske-eksperimenter(red.), 20 Psykologiske Eksperimenter, der ændrede vores syn på mennesket (pp. 221-240) Hinnerup: Plurafutura Publishing. (20 sider)
20 psykologiske eksperimenter – der ændrede vores syn på mennesket …Anmeldelse af: 20 psykologiske eksperimenter – der ændrede vores syn på mennesket. af Line Hvilsted. Psykolog nyt, Årg. 65, nr. 14 (2011), 0901-7089, S. 26-27.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 psykologiske eksperimenter – der ændrede vores syn på mennesket …Hent 20_psykologiske_eksperimenter_-_der_.pdf Læs online. 20 psykologiske eksperimenter – der ændrede vores syn på mennesket. Redaktør Henrik Høgh-Olesen Thomas …