koncertagency.dk

Kiss me goodnight, Olympia epub pdf gratis

DOWNLOAD Kiss me goodnight, Olympia PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Kiss me goodnight, Olympia

Kiss me goodnight, Olympia

Vibeke Marie Hoff

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Kiss me goodnight, Olympia er en hudløst ærlig beretning om et skæbnesvangert valg, der ændrede en kvindes tilværelse. Bogen beretter om forfatterens egen nysgerrighed, der førte hende ind i et S/M-univers, der hurtigt eskalerede til psykisk terror og fysiske overgreb, der intet havde med seksualitet at gøre. Hvor overgrebsmanden i årevis forbrød sig mod alle regler om gensidig lyst og fastholdt forfatteren i et jerngreb hinsides al respekt. Det blev til mere end tre års ydmygelser, trusler og uønsket dominans. Bogen beskriver den indledende besættelse, der forandrede sig til et umenneskeligt forhold, hvor overgrebene for altid ændrede forfatterens tilværelse med deraf følgende PTSD. Det er en fortælling om magt og afmagt, tiltrækning og afsky og om et liv i efterfølgende angst. Kiss me goodnight, Olympia er en uafrystelig læseoplevelse om menneskelig afstumpethed. Om forfatteren Vibeke Marie Hoff (f. 1956) er født i Ålesund i Norge. Hun er opvokset ved fjorden og havet, og i 1975 flyttede hun til Danmark. Her fik hun børn og en uddannelse som lærer. Kiss me goodnight, Olympia er hendes debut som forfatter. I mange år lagde forfatteren låg på angsten af frygt for at genopleve de tre år i helvede. Nu er hendes fortælling omsider fuldbragt.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2018-01-31FILNAVN: Kiss me goodnight, Olympia.pdfISBN: 9788799906468FILSTØRRELSE: 6,28 MBFORFATTER: Vibeke Marie Hoff
Sprog: Dansk


Kiss me goodnight, Olympia.PDFTags:
download Kiss me goodnight, Olympia pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Kiss me goodnight, Olympia download bogen?
Kiss me goodnight, Olympia torrent uden registrering
Hent Kiss me goodnight, Olympia gratis ogg
Kiss me goodnight, OlympiaForlaget skriver: Kiss me goodnight, Olympia er en hudløst ærlig beretning om et skæbnesvangert valg, der ændrede en kvindes tilværelse. Bogen beretter om …
Vibeke blev holdt som slave i tre år: “Jeg bad til Gud om at hjælpe …Kiss me goodnight, Olympia er en hudløst ærlig beretning om et skæbnesvangert valg, der ændrede en kvindes tilværelse. Bogen beretter om forfatterens egen …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bøger og Blade Kiss vælg den bedste forhandler og sammenlign priserne …Kiss me goodnight, Olympia er en hudløst ærlig beretning om et skæbnesvangert valg, der ændrede en kvindes tilværelse.Bogen beretter om forfatterens egen …