koncertagency.dk

Spektrum #2: Geminiderne PDF dansk gratis

DOWNLOAD Spektrum #2: Geminiderne PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Spektrum #2: Geminiderne

Spektrum #2: Geminiderne

Nanna Foss

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Jeg vil ikke tænke på ham.Jeg VIL ikke!Hvornår fatter min hjerne at det er dømt til at mislykkes?Ham og mig. Det går bare ikke.Punkt 1: Jeg er livsfarlig.Punkt 2: Vi er fra forskellige tider. Helt bogstaveligt.Punkt 3: Fik jeg nævnt at jeg er livsfarlig?Pi og hendes venner forsøger at finde ud af hvad der er sket med dem … og hvorfor. Hvert spor kan være afgørende for deres overlevelse. Problemet er bare at nye mysterier dukker op hele tiden. Kryptiske drømme, en telefonsvarerbesked fra fremtiden og en person i rød hættetrøje. Snart opdager de at der er andre ligesom dem. Men hvem kan de stole på? Det føles som om noget er dømt til at gå galt. Virkelig galt. Det er kun et spørgsmål om tid … GEMINIDERNE er andet bind i serien SPEKTRUM, hvor venskab, kærlighed og skæbnesvangre valg bindes sammen på tværs af tid.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2018-06-12FILNAVN: Spektrum #2: Geminiderne.pdfISBN: 9788758831510FILSTØRRELSE: 7,45 MBFORFATTER: Nanna Foss
Sprog: Dansk


Spektrum #2: Geminiderne.PDFTags:
download Spektrum #2: Geminiderne pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Spektrum #2: Geminiderne download bogen?
Spektrum #2: Geminiderne torrent uden registrering
Hent Spektrum #2: Geminiderne gratis ogg
Anmeldelse: Spektrum #2: Geminiderne – Sus’ bogblogSpektrum: 2 – Serie: Spektrum: 2 – Science fiction. … Anmeldelse af: Spektrum – Geminiderne af Nanna Foss. Intens fantasyroman om tidsrejser, venskab og kærlighed.
Spektrum #2: Geminiderne, Lydbog MP3 – Sammenlign priser hos PriceRunnerFå Spektrum #2: Geminiderne af Nanna Foss som bog på dansk – 9788758831510 – Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Geminiderne (Spektrum #2) – BoghundenJeg vil ikke tænke på ham. Jeg VIL ikke! Hvornår fatter min hjerne at det er dømt til at mislykkes? Ham og mig. Det går bare ikke. Punkt 1: Jeg er livsfarl