koncertagency.dk

Lasher PDF dansk gratis

DOWNLOAD Lasher PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Lasher

Lasher

Anne Rice

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Siden middelalderen har den stenrige Mayfair-familie i New Orleans haft en heks i hvert slægtled, og i alle generationerne er heksene blevet kurtiseret af dæmonen Lasher, som har skaffet dem kolossal rigdom og magt. Familien har imidlertid ikke været klar over, at dæmonen blot har ventet på, at der blev født en heks, som var så stærk, at hun kunne gøre ham til et menneske. Da Lasher opdager, at Rowan Mayfair har denne kraft, bortfører han hende med det formål at befolke verden med sit eget afkom. Rowans mand, Michael, jagter sammen med den øvrige Mayfair-familie det forsvundne par, men da der begynder at ske mystiske dødsfald blandt slægtens kvindelige medlemmer, tyder alt på, at de vil komme for sent. “Anne Rice sprudler af fantasi, iblandet gys og humor.” – Ugebladet Søndag Hver generation har sin heks. Sådan er det i hvert fald for Mayfair-familien fra New Orleans. Den amerikanske forfatter Anne Rices heksetrilogi består af bøgerne “Heksetimen”, “Lasher” og “Taltos”. Den amerikanske bestsellerforfatter Anne Rice (f. 1941) skriver gyser- og fantasyromaner, der ofte har vampyrer, hekse og mumier i hovedrollerne. Bedst kendt er hun for debutromanen “En vampyrs bekendelser” fra 1976, der blev filmatiseret i 1994 med Tom Cruise og Brad Pitt i hovedrollerne. En stor del af hendes romaner foregår i New Orleans, hvor hun selv er født og har boet det meste af sit liv. Hendes arbejde har desuden haft en betydelig indflydelse på ungdomsundergrundskulturen Goth.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2019-02-13FILNAVN: Lasher.pdfISBN: 9788726102178FILSTØRRELSE: 1,47 MBFORFATTER: Anne Rice
Sprog: Dansk


Lasher.PDFTags:
download Lasher pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Lasher download bogen?
Lasher torrent uden registrering
Hent Lasher gratis ogg
Urban Dictionary: lasherCar Dealer Group in Sacramento California offering parts, service and sales of Subaru, Acura, Audi, Chevrolet, Dodge, Jeep and Volkswagen cars and trucks.
Lasher Sport – Lasher Sport ATH-FS with e-power | FacebookClass Features. Weapon and Armor Proficiency: A lasher’s weapon training focuses on the whip. Lashers are proficient with no armor and no shields.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find Lasher i Skønlitteratur – Køb brugt på DBAFather Lasher or “Lasher of the Children” (a double entendre) is a member of the Children of the Cathedral operating in the northwestern part of the chapel in …