koncertagency.dk

Klassisk og moderne psykologisk teori epub pdf gratis

DOWNLOAD Klassisk og moderne psykologisk teori PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Klassisk og moderne psykologisk teori

Klassisk og moderne psykologisk teori

Carsten René Jørgensen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

“Klassisk og moderne psykologisk teori” er en indføring i psykologiens centrale teorier, personer, temaer og begreber. Bogens første del er en kronologisk gennemgang af psykologiens udvikling fra 1879, hvor Wilhelm Wundt etablerede det første psykologiske laboratorium, til nutidens dominerende teorier og begreber. Bogens anden del er bygget op om centrale temaer i psykologien og her introduceres læseren til teorier om bl.a. tilknytning, bevidsthed og selvet. “Klassisk og moderne psykologisk teori” præsenterer og gennemgår de enkelte teoriers baggrund og grundideer. Hvert kapitel indeholder endvidere korte biografiske oplysninger om teoriernes ophavsmænd samt en oversigt over nøglebegreber og definitioner. En fyldig litteraturliste, der medtager både originalværker, skandinaviske oversættelser og den vigtigste sekundær litteratur på området, suppleret af omfattende navne- og emneindeks gør bogen anvendelig som opslagsværk og som redskab til litteratursøgning. Denne 2. udgave er udvidet med kapitler om: ‘positiv psykologi’, ‘amerikansk funktionalisme’,’hukommelse, sprog og tænkning’, ‘socialkonstruktionisme og diskurspsykologi’, ‘neuroaffektiv udvikling’, ‘voksenudvikling’, ‘individ, organisation og samfund’.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2011-05-06FILNAVN: Klassisk og moderne psykologisk teori.pdfISBN: 9788741254647FILSTØRRELSE: 6,88 MBFORFATTER: Carsten René Jørgensen
Sprog: Dansk


Klassisk og moderne psykologisk teori.PDFTags:
download Klassisk og moderne psykologisk teori pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Klassisk og moderne psykologisk teori download bogen?
Klassisk og moderne psykologisk teori torrent uden registrering
Hent Klassisk og moderne psykologisk teori gratis ogg
Klassisk og moderne psykologisk – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og BrugtFå Klassisk og moderne psykologisk teori af Axel Larsen som bog på dansk – 9788741254647 – Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af …
Klassisk og moderne psykologisk teori – Academicbooks.dkJensen, I 2011, Individ, organisation, samfund. i B Karpatschof & B Katzenelson (red), Klassisk og moderne psykologisk teori. 2 udg, Hans Reitzels Forlag, København …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klassisk og moderne psykologisk teori af Bo Jacobsen m.fl.Sociologisk teori betegnes også som samfundsteori eller samfundsfilosofi, … Klassisk og moderne samfundsteori. 4. udgave, Hans Reitzel, ISBN 978-87-412-5034-2-