koncertagency.dk

Håndbog i strategisk public relations [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Håndbog i strategisk public relations PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Håndbog i strategisk public relations

Håndbog i strategisk public relations

Henrik Merkelsen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

PR-fagets multidisciplinære tilgang er i høj grad afspejlet i denne håndbog, hvor førende forskere og praktikere går i dybden med forskellige aspekter af public relations. Bogen behandler blandt andet stakeholder management, corporate social responsibility og corporate communication. Det er alle discipliner, som har det strategiske arbejde med virksomheders legitimitet og omdømme som omdrejningspunkt. Desuden giver den overblik over specialdiscipliner som issues management, krisekommunikation, public affairs og investor relations, der fokuserer på enkelte stakeholdere eller særlige problemstillinger.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2009-12-22FILNAVN: Håndbog i strategisk public relations.pdfISBN: 9788759313138FILSTØRRELSE: 7,49 MBFORFATTER: Henrik Merkelsen
Sprog: Dansk


Håndbog i strategisk public relations.PDFTags:
download Håndbog i strategisk public relations pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Håndbog i strategisk public relations download bogen?
Håndbog i strategisk public relations torrent uden registrering
Hent Håndbog i strategisk public relations gratis ogg
Håndbog i strategisk public relations af Henrik Merkelsen (red.) | Bog …Håndbog i strategisk public relations, Forlaget Samfundslitteratur (2010). Der kan forekomme kapitler fra andre lærebøger. Disse vil blive uploadet. Artikler: …
Håndbog i strategisk public relations, Jesper HøjbergKøb bøger i Google Play. Kig rundt i verdens største e-boghandel, og begynd at læse i dag på nettet, tablet, telefon eller e-læser. Gå til Google Play nu »


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Håndbog i strategisk public relations af Henrik Merkelsen (red.)Håndbog i strategisk public relations PR-fagets multidisciplinære tilgang er i høj grad afspejlet i denne håndbog, hvor førende forskere og praktikere går i …