koncertagency.dk

Sous vide 2.0 PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Sous vide 2.0 PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Sous vide 2.0

Sous vide 2.0

Karsten Tanggaard

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

“Sous vide 2.0” er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. “Sous vide 2.0” handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød – fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. “Sous vide 2.0” inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2019-05-31FILNAVN: Sous vide 2.0.pdfISBN: 9788711902714FILSTØRRELSE: 3,15 MBFORFATTER: Karsten Tanggaard
Sprog: Dansk


Sous vide 2.0.PDFTags:
download Sous vide 2.0 pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Sous vide 2.0 download bogen?
Sous vide 2.0 torrent uden registrering
Hent Sous vide 2.0 gratis ogg
Sous vide sæt – 2 dele Sous vide stick og 10 liters suppegryde – Coop.dkSammenlign et stort udvalg af sous vide tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs anmeldelser for at hjælpe dig. … Sous vide 2.0 . 399,95 kr.
POINT PRO POSV30 SOUS VIDE CIRKULATOR – Power.dkSous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne – ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. Med sous vide …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sous vide 2.0 | Arnold BusckKøb POINT PRO POSV10 SOUS VIDE MASKINE: Madlavningen der aldrig slår fejl, Sous Vide tilberedning giver dig, det perfekte resultat hvergang. POWER.dk – Samme lave …