koncertagency.dk

Slægten [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Slægten PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Slægten

Slægten

Else Muusmann

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Historien begynder for godt 150 år siden på en herregård i Østjylland, hvor hovedpersonen, herremandsdatteren Ane Kathrine Brun, vokser op. Faderen dør, da hun er meget ung, og moderen gifter sig herefter med en forgældet jægermester fra et andet gods. Det bliver til megen ulykke, og Ane Kathrine og hendes søskende flygter fra hjemmet. Ane Kathrine bor en tid hos en morbror, en anden herremand, men beslutter sig til at studere til farmaceut, først i Aalborg og senere på Svaneapoteket i København. I København lærer hun den unge gårdejersøn Thybo, der er soldat, at kende, og hun meddeler hjemmet, at hun vil gifte sig med ham, på trods af moderens og stedfaderens misbilligelse. Ane Kathrine har dog ikke let ved at vænne sig til forholdene på den store bondegård ude i nærheden af Vesterhavet, og svigerforældrene og hele deres kreds ser på hende som noget meget fremmedartet. Imidlertid udvikler hun sig til at blive en betydelig personlighed og vinder efterhånden terræn over hele linjen ved sin levende, rige menneskelighed, sin medicin, som hun selv tilbereder, og sin opofrende pleje af de syge på egnen. Hun anlægger en stor have ved gården – noget helt nyt i den barske egn. Vi ser Ane Kathrines lange liv og slægten omkring hende udfolde sig, indtil hun dør i en alder af 92 år. OM FORFATTEREN Else Muusmann (1873-1950) har udover Slægten blandt andet skrevet værkerne Bondepigen fra Thy (1933), Befrielse (1939), og Det blæser fra vest (1942).


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2017-07-12FILNAVN: Slægten.pdfISBN: 9788711646779FILSTØRRELSE: 1,83 MBFORFATTER: Else Muusmann
Sprog: Dansk


Slægten.PDFTags:
download Slægten pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Slægten download bogen?
Slægten torrent uden registrering
Hent Slægten gratis ogg
Slægten | Det Danske FilminstitutSlægten er en dansk film fra 1978, med Jens Okking, Helle Hertz, Stine Bierlich og Bodil Udsen.
Forside – www.hoeng-haslev-faxe.dkSlægten Reventlow. Database med oplysninger om slægten Reventlow omfatter ane- og efterkommer træer af næsten 25.000 enkeltpersoner fra 10-1100 århundrede til i dag.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Adslev slægtenOpbyg dit slægtstræ. Få taget en MyHeritage DNA-test for forfædre og genetik. Få adgang til 3.5 milliarder historiske optegnelser til genealogisk efterforskning.